ERTFLIX στις μεγάλες οθόνες και χωρίς κεραία!

Ο νέος τρόπος πρόσβασης στο ERTFLIX. Πρόσβαση έχουν πλέον και οι νέες συσκευές της Cosmote και της Wind.

ERTFLIX στις μεγάλες οθόνες και χωρίς κεραία!

Όπως ήδη ξέρουν οι φίλοι του ERTFLIX, o καθιερωμένος τρόπος για να παρακολουθήσεις τη νέα πλατφόρμα από τη smart τηλεόρασή σου είναι να έχεις συνδεδεμένη την κεραία σου, να είναι η τηλεόραση συνδεδεμένη στο internet, να έχεις ενεργοποιήσει από το μενού τις Υβριδικές Υπηρεσίες και τέλος, ενώ παρακολουθείς ένα από τα κανάλια της ΕΡΤ, να πατήσεις το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ σου και… Μπήκες!

Τώρα, ωστόσο, υπάρχει ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος για όσους έχουν τηλεοράσεις ή συσκευές που διαθέτουν το λειτουργικό σύστημα Android TV, όπως και τους συνδρομητές της Cosmote και της Wind που διαθέτουν τα νέα set-top boxes. Ένας τρόπος που δεν χρειάζεται καν κεραία. Αρκεί να έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ο νέος τρόπος πρόσβασης στο ERTFLIX είναι πάρα πολύ απλός. Από το κεντρικό μενού μπαίνετε στο Google Play Store και εκεί με «Εύρεση» βρίσκετε την εφαρμογή ERTFLIX και απλά την επιλέγετε πατώντας την επιλογή «Εγκατάσταση», φυσικά δωρεάν. Στη συνέχεια μπορείτε να την προσθέσετε στις αγαπημένες σας εφαρμογές για να τη βρίσκετε αμέσως.

Η νέα αυτή μέθοδος δεν αφορά μόνον τους συνδρομητές στις εταιρείες COSMOTE TV και WIND ή και όσους διαθέτουν συσκευές Android TV που μετατρέπουν σε έξυπνες τις παλιότερες τηλεοράσεις τους. Αφορά και εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές που έχουν τηλεοράσεις με λειτουργικό Android TV. Όπως π.χ. τηλεοράσεις SONY, Panasonic, Philips, Turbo-X, F&U, Xiaomi, TCL, κ.ά. Και σε αυτές πλέον η εφαρμογή ERTFLIX είναι προσβάσιμη δωρεάν μέσα από το Google Play Store, που διευκολύνει την πρόσβαση στη νέα πλατφόρμα της ΕΡΤ ακόμη και αν οι τηλεοράσεις δεν είναι συνδεδεμένες με συμβατική κεραία.

Και οι θετικές ειδήσεις δεν σταματούν εδώ, μείνετε συντονισμένοι καθώς το ERTFLIX σύντομα επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις.