Ταινίες στην τηλεόραση (15/1): Μαχητές των δρόμων 6, Father figures, Οι θαλασσιές οι χάντρες

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (15/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (15/1): Μαχητές των δρόμων 6, Father figures, Οι θαλασσιές οι χάντρες

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Μαχητές των δρόμων 6». Μετά τη ληστεία των εκατό εκατομμυρίων στο Ρίο, ο Ντομ, ο Μπράιαν κι η υπόλοιπη ομάδα τους βρίσκονται διασκορπισμένοι σε διάφορα μέρη του κόσμου (Κανάριοι Νήσοι, Χονγκ Κονγκ, Κόστα Ρίκα), αδυνατώντας να επιστρέψουν σπίτι τους και να ζήσουν μια κανονική ζωή.

Εν τω μεταξύ ο Χομπς καταζητεί μια οργάνωση «θανάσιμα» εκπαιδευμένων οδηγών υπό την υπαρχηγία της φερόμενης –μέχρι σήμερα- νεκρής αγαπημένης του Ντομ, Λέτι, για αυτό και ζητά τη βοήθεια του Ντομ και της ομάδας του προκειμένου να μεταβούν στο Λονδίνο και να την εξαρθρώσουν, με αντάλλαγμα την πλήρη «άφεση αμαρτιών» τους, προκειμένου να επιστρέψουν με πλήρη ασυλία στην κανονική τους ζωή.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 118 λεπτά

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Βιν Ντίζελ, Λουκ Έβανς, Πολ Γουόκερ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζέισον Στέιθαμ

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν

Στις 21:50 ο Alpha θα δείξει την ελληνική ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες». Ο Τζιμ, ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας, έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να ανοίξει νυχτερινό κέντρο. Τυχαία γνωρίζεται με τον Κώστα, ο οποίος πουλάει αναμνηστικά δωράκια στους τουρίστες, μπροστά σε αρχαιολογικούς χώρους, και τον συστήνει στον αδερφό της αρραβωνιαστικιάς του, της Ελένης, το Φώτη, μπουζουκτσή και βαρύ μάγκα, που παίζει στην ταβέρνα του «Αποστόλη», και τον Μεμά μαζί με τις τραγουδίστριες Σοφία και Μαρκησία, σφόδρα ερωτευμένες με τον πρώτο.

Κάποια μέρα, μια καινούρια Μπουάτ, με μοντέρνο ρεπερτόριο ανοίγει κοντά στου «Αποστόλη». Επικεφαλής της ορχήστρας, που αποτελείται από κοπέλες είναι η Μαίρη. Ο Φώτης την ερωτεύεται και η Μαίρη προσπαθεί να τον εξευγενίσει για να τον φέρει στον μοντέρνο κύκλο της. Έτσι και το μουστάκι του ακόμα θα τον βάλει να ξυρίσει.

Έτος: 1966

Διάρκεια: 91 λεπτά

Σκηνοθεσία - Σενάριο: Γιάννης Δαλιανίδης

Ηθοποιοί: Ζωή Λάσκαρη, Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Φαίδων Γεωργίτσης, Μαίρη Χρονοπούλου, Νανά Σκιαδά, Άρης Μαλιαγρός, Γ. Τσιτσόπουλος, Γ. Βογιατζής, Ν. Φέρμας, Μ. Μεταξάς κ.ά.

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Father figures». Ο Πίτερ και ο Κάιλ είναι δίδυμα αδέλφια και μεγάλωσαν με την εκκεντρική μητέρα τους, πιστεύοντας ότι ο πατέρας τους πέθανε όταν αυτοί ήταν μικροί.

Όταν ανακαλύπτουν οτι αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα, αποφασίζουν να αναζητήσουν τον πατέρα τους, μαθαίνοντας στην πορεία πράγματα για τη μητέρα τους, που ίσως δεν θα ήθελαν ποτέ να γνωρίζουν.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 100 λεπτά

Παίζουν: Όουεν Γουΐλσον, Εντ Χελμς, Γκλεν Γκλόουζ, Κρίστοφερ Γουόκεν

Σκηνοθεσία: Λόρενς Σιρ