Η Βαλέρια Χοψονίδου μπαίνει στο Survivor! (vid)

Η κουνιάδα του Βασίλη Σπανούλη, Βαλέρια Χοψονίδου μπαίνει στο Survivor.

Η Βαλέρια Χοψονίδου μπαίνει στο Survivor! (vid)

Η κουνιάδα του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, Βαλέρια Χοψονίδου, πέρασε την τελευταία της μέρα στην Ελλάδα με τα ανίψια της πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

Η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, της γυναίκας του Βασίλη Σπανούλη, είχε δεχτεί πρόταση από την παραγωγή για να μπει στο Survivor και είπε το ναι.

Η Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία έχει δική της σειρά ρούχων, ταξίδεψε σήμερα μαζί με τον τραγουδιστή Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος είχε πάρει μέρος στο «Just the Two of Us» και την personal trainer Μαντώ Βουρλιώτη για τον Άγιο Δομίνικο.

Η κουνιάδα του θρύλου της Euroleague και του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν πάρει το αεροπλάνο για το μακρινό ταξίδι το πέρασε με την αγαπημένη της αδερφή και τα ανίψια της. Η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε στα social media story όπου η αδερφή της παίζει με την κόρη της, δείχνοντας έτσι πως πέρασε μαζί τους το βράδυ πριν μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο.

Οι τρεις παίκτες αναχώρησαν το πρωί της Πέμπτης για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συμμετάσχουν στο παιχνίδι και να ενταχθούν στις ομάδες Διάσημων και Μαχητών.

Πηγή: sputniknews.gr