Αυτή είναι η σύνοψη της πολυαναμενόμενης σειράς του Amazon «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» (pic)

Επιβεβαιώνεται πως η σειρά του Amazon, «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», θα εξελίσσεται στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης και θα επικεντρώνεται στον «μεγαλύτερο κακό που έχει βγει ποτέ από την πένα του Τόλκιν».

Αυτή είναι η σύνοψη της πολυαναμενόμενης σειράς του Amazon «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» (pic)

Η επερχόμενη σειρά του Amazon Studio φέρνει στις οθόνες για πρώτη φορά τους ηρωικούς θρύλους της μυθικής Δεύτερης Εποχής της ιστορίας της Μέσης Γης. Το επικό αυτό δράμα εξελίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του «Χόμπιτ» και του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν και θα μεταφέρει τους τηλεθεατές πίσω σε μια εποχή στην οποία σφυρηλατήθηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασιλεία ανέβηκαν σε μεγάλη δόξα και καταστράφηκαν, απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρέμονταν από μια κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός ο οποίος γράφτηκε ποτέ από την πένα του Τόλκιν, κάλυψε ολόκληρο τον κόσμο στο σκοτάδι. Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικής ειρήνης, η σειρά ακολουθεί μια ομάδα χαρακτήρων, τόσο οικείων όσο και νέων, καθώς αντιμετωπίζουν τη μακρόχρονη επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη. Από τα σκοτεινά βάθη των Ομιχλωδών Βουνών, στα μεγαλοπρεπή δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών Λίντον, στο μαγευτικό βασίλειο του Νούμενορ, μέχρι και στα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη αυτά τα βασίλεια και αυτοί οι χαρακτήρες θα χαράξουν την δική τους κληρονομιά η οποία θα ζει πολύ καιρό αφότου αυτοί θα έχουν φύγει.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη της σειράς του Amazon Studio «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» και από ό,τι φαίνεται πρόκειται να δούμε μια από τις πιο επικές σειρές που έχουν περάσει ποτέ από τη μικρή οθόνη. Πριν αρκετό καιρό το στούντιο είχε δημοσιεύσει έναν χάρτη το οποίο επιβεβαίωνε την Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης στην οποία θα εξελίσσεται η σειρά.

Όμως στην επίσημη αυτή σύνοψη επιβεβαιώνεται πως με τον «μεγαλύτερο κακό που έχει βγει ποτέ από την πένα του Τόλκιν», η σειρά θα επικεντρώνεται στον νεαρό Σάουρον και στην πρώτη του προσπάθεια να ανέβει στην εξουσία μετά και την σφυρηλάτηση των Δαχτυλιδιών και του Ενός Δαχτυλιδιού που θα τα κυβερνά όλα. Επίσης εάν κρίνουμε και από την αναφορά στο βασίλειο του Νούμενορ και την άνοδο του Σάουρον, η σειρά μάλλον θα εξιστορήσει και τον μεγάλο πόλεμο μεταξύ των ξωτικών και του Σάουρον ο οποίο εξελίχθηκε στα μέσα της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης, με αποτέλεσμα την ήττα του Σάουρον και τον διωγμό του από το βασίλειο του Έριαντορ.

Αυτή την περίοδο η σειρά ολοκληρώνει τα γυρίσματά της και έχει ξεκινήσει ήδη την φάση του post production.

Πηγή: flix.gr