Oι ταινίες της ημέρας (13/1): Ο John Wick έρχεται στο STAR

Αυτές είναι οι ταινίες της ημέρας (13/1) - Ξεχωρίσει ο Κιάνου Ριβς στην ταινία John Wick, η οποία θα προβληθεί (23:15) στο STAR - Την ίδια ώρα το OPEN θα προβάλει το κλασικό Fight Club. 

 

Oι ταινίες της ημέρας (13/1): Ο John Wick έρχεται στο STAR

STAR - 21:00

Ο Εκδικητής (The Foreigner)

?[Κ12 - Περιέχει σκηνές βίας]. Ταινία δράσης βρετανικής και κινεζικής συμπαραγωγής 2017. Ο Κουάν, ένας κινεζικής καταγωγής, ταπεινός ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Chinatown του Λονδίνου, βλέπει το καλά κρυμμένο - για πολλά χρόνια - παρελθόν του να βγαίνει στην επιφάνεια, μέσω μίας εκδικητικής βεντέτας, όταν το μόνο πρόσωπο, που του έχει μείνει να αγαπά, η έφηβη κόρη του, δολοφονείται σε ένα «τυφλό» τρομοκρατικό χτύπημα με πολιτικά κίνητρα. Ψάχνοντας ασταμάτητα για την ταυτότητα των τρομοκρατών, ο Κουάν εξαναγκάζεται να έρθει σε σύγκρουση με έναν Βρετανό κυβερνητικό αξιωματούχο, το παρελθόν του οποίου ίσως κρύβει στοιχεία για τους πραγματικούς δολοφόνους. Παίζουν: Τζάκι Τσαν, Πιρς Μπρόσναν, Κέιτι Λέουνγκ, Ρούφους Τζόουνς, Μαρκ Τάντι, Τσάρλι Μέρφι. Σκηνοθεσία: Μάρτιν Κάμπελ. Διάρκεια: 102'.

STAR - 23:15

John Wick

?[Κ16 - Περιέχει σκηνές βίας και απρεπή εκφορά λόγου]. Περιπέτεια αμερικανικής και καναδικής συμπαραγωγής 2014. Μετά τον αιφνίδιο θάνατο της αγαπημένης του συζύγου, ο Τζον Γουίκ λαμβάνει ένα τελευταίο δώρο από εκείνη: ένα κουτάβι με το όνομα Ντέιζι. Ο θρήνος του διακόπτεται απότομα, όταν ο αδίστακτος Ιόσεφ και η συμμορία του εισβάλλουν στο σπίτι του, αφήνοντας τον ίδιο αναίσθητο και τη Ντέιζι νεκρή. Δίχως να το γνωρίζουν, μόλις ξύπνησαν έναν από τους πιο επικίνδυνους δολοφόνους του υπόκοσμου. Η αναζήτηση του Τζον για το κλεμμένο αυτοκίνητο, που του πήρε η συμμορία, τον οδηγεί σε μια μυστική κοινότητα της Νέας Υόρκης, όπου κάποτε ο ίδιος ήταν ο φόβος και ο τρόμος όλων. Εκεί μαθαίνει ότι ο Ιόσεφ είναι ο μοναχογιός ενός παλιού του συνεργάτη, ο οποίος και εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Τζον Γουίκ, προκειμένου να μη φτάσει ποτέ στο γιο του. Με έναν ολόκληρο στρατό στο κατόπι του, ο Τζον μετατρέπεται ξανά στην τρελή φονική μηχανή, που φοβόταν ολόκληρος ο υπόκοσμος. Παίζουν: Κίανου Ριβς, Μάικλ Νίκβιστ, Αλφι Αλεν, Γουίλεμ Νταφόε, Αντριάν Παλίκι. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτσχ, Τσαντ Στ

STAR - 01:30

Πίστεψε Με (Trust)

?[Κ16 - Περιέχει σεξουαλικές σκηνές]. Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής 2010. Η δεκατετράχρονη Άνι γνωρίζει ένα νέο φίλο μέσα από το Internet και αποφασίζει να τον συναντήσει, χωρίς να έχει διασταυρώσει την ταυτότητά του. Όταν όμως ανακαλύπτει πως ο φίλος της είναι ένας 40χρονος άντρας, που σκοπεύει να τη βιάσει, είναι πλέον πολύ αργά για να ζητήσει βοήθεια. Ο πατέρας της στοιχειώνεται από την επίθεση στην κόρη του και αποφασίζει να αναζητήσει τον ένοχο, ενώ η μητέρα της μένει πίσω στο σπίτι, προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια της πληγωμένης κόρης της. Την ίδια ώρα, η ιστορία γίνεται γνωστή στο σχολείο της Άνι, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις. Η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με μια περιπέτεια, που περνάει μέσα από αστυνομικά τμήματα, δικαστικές αίθουσες και διαρκείς συγκρούσεις, ελπίζοντας στην τελική δικαίωση. Παίζουν: Κλάιβ Όουεν, Κάθριν Κίνερ, Λιάνα Λιμπεράτο, Βαϊόλα Ντέιβις. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Σουΐμερ. Διάρκεια: 95'.

OPEN - 21:00

Ανάλυσέ Το (Analyze This)

?Ξένη ταινία, κωμωδία. Αμερικανικής παραγωγής, 1999. Ο Μπεν Σόμπολ, ψυχίατρος, έχει μερικά προβλήματα: Ο γιος του κατασκοπεύει τους ασθενείς του όταν ανοίγουν την καρδιά τους, οι γονείς του δεν θέλουν να παρακολουθήσουν τον επερχόμενο γάμο του και τα προβλήματα των ασθενών του δεν τον προκαλούν καθόλου. Ο Πολ Βίτι, ένας μαφιόζος Νονός, έχει και αυτός μερικά προβλήματα: Αιφνίδιες επιθέσεις άγχους δημόσια, κάποια ανικανότητα να σκοτώσει τους ανθρώπους που χρειάζεται και το χειρότερο, ανικανότητα στο κρεβάτι . Μια μέρα, ο Μπεν δυστυχώς τρακάρει σε ένα από τα αυτοκίνητα του Βίτι. Η ανταλλαγή της επαγγελματικής κάρτας του Μπεν ακολουθείται από μια επίσκεψη του ίδιου του Ντον Πολ Βίτι, ο οποίος θέλει να είναι ελευθερωθεί από τα προβλήματα του εντός δύο εβδομάδων, πριν συναντηθούν όλοι οι Ντον της μαφίας. Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπίλι Κρίσταλ, Λίσα Κούντροου. Σκηνοθεσία: Χάρολντ Ράμις. Διάρκεια: 96'.

OPEN - 23:00

Fight Club

?Ξένη ταινία, δράμα. Αμερικανικής και Γερμανικής παραγωγής, 2004 [Περιέχει σκηνές με βία και ακατάλληλη φρρασεολογία]. Ένας υπάλληλος γραφείου που πάσχει από αυπνία, μαζί με έναν τυχοδιώκτη κατασκευαστή σαπουνιών, δημιουργούν ένα κρυφό κλαμπ πάλης που τελικά εξελίσσεται σε κάτι πολύ περισσότερο. Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Έντουαρντ Νόρτον, Χέλενα Μπόναμ Κάρτερ. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ. Διάρκεια: 131'.