Επίσημο: Το Sex and the City επιστρέφει! (pic)

Η θρυλική σειρά Sex and the City επιστρέφει ως "And Just Like That"

Επίσημο: Το Sex and the City επιστρέφει! (pic)

Μετά τα ρεπορτάζ που ακούστηκαν περί επιστροφής του θρυλικού Sex and the City, τώρα επιβεβαιώθηκαν και επίσημα από το HBO Max που θα φιλοξενήσει στην πλατφόρμα του τις νέες περιπέτειες της γνωστής παρέας. Την παρέα, όμως, θα την δούμε...κουτσουρεμένη καθώς η Κιμ Κατράλ (Σαμάνθα) δεν θα συμμετέχει έχοντας αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με την "Κάρι" από το 2017, σχετικά με τον ρόλο της, ζητώντας μάλιστα να γίνει recast.

Επομένως, θα δούμε την τριάδα των Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Κάρι), Κριστίν Ντέιβις (Σάρλοτ) και Σίνθια Νίξον (Mιράντα) σε 10 νέα επεισόδια του σόου που θα ονομάζεται "And Just Like That" κλείνοντας το μάτι σε μια συνηθισμένη ατάκα του Sex and the City. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά θα δούμε τις τρεις τους να προσπαθούν να κρατήσουν τη φιλία τους τώρα που μπήκαν στα 50 τους.

Το αυθεντικό Sex and the City κράτησε για έξι άκρως επιτυχημένες σεζόν από το 1998 έως το 2004, αποσπώντας μάλιστα το Emmy Καλύτερης Κωμικής Σειράς το 2001, ενώ οι Πάρκερ και Νίξον βραβεύτηκαν επίσης με Emmy για τους ρόλους τους το 2004. Γυρίστηκαν κιόλας δύο κινηματογραφικές ταινίες το 2008 και το 2010 που έφεραν $418 εκ. και πάνω από $294 εκ. στο box office αντίστοιχα. Θα γυριζόταν μια τρίτη ταινία το 2017 όμως η Κατράλ όπως προείπαμε εξέφρασε την αντίθεσή της στην επέκταση του franchise. Υπήρξε και μια spinoff prequel σειρά στο The CW με τίτλο "The Carrie Diaries" χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία καθώς έμεινε στον αέρα για μόλις δύο σεζόν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα πρώτο teaser για τη σειρά που δημοσίευσε η Parker στο Instagram της και αποκαλύπτει τον επίσημο νέο τίτλο της "And Just Like That...".

Πηγή: unboxholics.com