Ταινίες στην τηλεόραση (12/1): San Andreas: Επικίνδυνο ρήγμα, Παγιδευμένοι, Η αγάπη μας

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (12/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (12/1): San Andreas: Επικίνδυνο ρήγμα, Παγιδευμένοι, Η αγάπη μας

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «San Andreas: Επικίνδυνο ρήγμα». Μετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 ρίχτερ, που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγος του αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους.

Αλλά το επικίνδυνο ταξίδι τους προς τα βόρεια είναι μόνο η αρχή. Τη στιγμή που πιστεύουν πως τα χειρότερα πέρασαν, θα συνειδητοποιήσουν πως τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 108 λεπτά

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Αλεξάντρα Νταντάριο

Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Παγιδευμένοι». Μια σειρά από τηλεφωνήματα που εκβιάζουν τους άγνωστους μεταξύ τους Τζέρι και Ρέιτσελ θα τους μπλέξουν σε μια γιγάντια συνωμοσία, που στρέφεται κατά της αμερικανικής κυβέρνησης.

Έτος: 2008

Διάρκεια: 118 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντι Τζέι Καρούζο

Παίζουν: Σάια ΛαΜπέφ, Μισέλ Μόναγκαν, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Ροζάριο Ντόουσο

Στις 22:00 η ΕΡΤ1 θα προβάλει την ελληνική ταινία «Η αγάπη μας». Ο Δημήτρης Ραζέλος και η Εύα Τσάμη είναι ένα αγαπημένο δίδυμο του θεάτρου, όμως ο κακότροπος χαρακτήρας της Εύας προκαλεί την αποστροφή του Δημήτρη, ο οποίος μαζί τον σκηνοθέτη του θεάτρου, αποφασίζουν να την αντικαταστήσουν με την Μαρίνα, μια ταξιθέτρια.

Η Μαρίνα έχει έμφυτο ταλέντο και η επιτυχία της επισκιάζει τη φήμη του πρωταγωνιστή. Εν τω μεταξύ η Εύα σχεδιάσει να καταστρέψει την Μαρίνα μαζί με την βοήθεια του δημοσιογράφου Σταμάτη. Τελικά επιτυγχάνουν να σπείρουν την διχόνοια και ο Δημήτρης καταλήγει αποτυχημένος στο πλανόδιο θίασο του Αγκόπ. Τελικά, το ζευγάρι ξανασμίγει.

Έτος: 1968

Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης

Σενάριο: Γιώργος Λαζαρίδης

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Κατερίνα Χέλμη, Δημήτρης Νικολαΐδης, Πέτρος Λοχαϊτης, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Τζόλυ Γαρμπή, Σταύρος Ξενίδης, Γιώργος Παπαζήσης.