Netflix: Kυκλοφόρησε το «Θραύσματα μιας γυναίκας» που πηγαίνει για Όσκαρ ερμηνειών

Κυκλοφόρησε στο Netflix η ταινία «Θραύσματα μιας γυναίκας» - Ατσάλινη ερμηνεία από τη Βανέσα Κίρμπι που οδεύει για Όσκαρ.

Netflix: Kυκλοφόρησε το «Θραύσματα μιας γυναίκας» που πηγαίνει για Όσκαρ ερμηνειών

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix για τη νέα δραματική ταινία του Ούγγρου Kornél Mundruczó, που προβλήθηκε νωρίτερα και στο φετινό 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και έχει τίτλο “Τα Θραύσματα μιας Γυναίκας”.

Η Martha και ο Sean είναι ένα ζευγάρι που ζει στη Βοστώνη και περιμένει το πρώτο του παιδί. Tα πράγματα όμως δε θα έρθουν όπως τα θέλουν, καθώς η Martha θα χάσει το παιδί εξαιτίας της αμέλειας της μαίας και έτσι θα ξεκινήσει η προσωπική της οδύσσεια μέσα στο πένθος, την προσπάθεια να τα ξαναβρεί με τον άντρα της, καθώς και να διαχειριστεί τη μητέρα της και τη δίκη της μαίας. Οσκαρική παρουσία από τη Βανέσα Κίρμπι, η οποία εντυπωσιάζει με την ατσάλινη ερμηνεία της.

Το σενάριο έγραψε η σύντροφος του σκηνοθέτη, Κάτα Βέμπερ και όπως λέγεται, βασίζεται σε μια δική τους απώλεια. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης αναφέρει: «Είναι πιθανό να επιβιώσεις αν έχεις χάσει αυτόν που αγαπάς περισσότερο; Η σύζυγός μου και εγώ θέλαμε να μοιραστούμε μια πολύ προσωπική μας εμπειρία με το κοινό, μέσα από την ιστορία ενός αγέννητου παιδιού, με την πίστη πως η τέχνη είναι το καλύτερο φάρμακο για τον πόνο. Είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι μετά από μια τραγωδία; Μπορούμε να έχουμε συντρόφους σε αυτή την κάθοδο στη θλίψη; Με την ταινία αυτή θέλαμε να φτιάξουμε μια αυθεντική ιστορία για την τραγωδία και το πως μαθαίνει κάποιος να ζει παράλληλα με τη θλίψη».

Δείτε το trailer της ταινίας όπου πρωταγωνιστούν οι Vanessa Kirby, Shia LaBeouf, Molly Parker, Sarah Snook, Oliza Shlezinger και Ellen Burnstyn, με τον Martin Scorsese να βρίσκεται στην εξωτερική παραγωγή.