Ταινίες στην τηλεόραση (7/1): Το βουνό ανάμεσα μας, American Assassin, Ζευγάρι με το ζόρι

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (7/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (7/1): Το βουνό ανάμεσα μας, American Assassin, Ζευγάρι με το ζόρι

Στις 20:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ζευγάρι με το ζόρι». Ένας κακομαθημένος πλούσιος, ο οποίος έχει μόλις απολύσει άδικα μια καθαρίστρια, πέφτει από το γιοτ του στη θάλασσα και παθαίνει αμνησία. Αναγνωρίζοντάς τον, εκείνη προσποιείται τη σύζυγό του, τον παίρνει στο σπίτι της και τον στρώνει στη δουλειά.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 112 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρομπ Γκρίνμπεργκ

Παίζουν: Άνα Φάρις, Εουτζένιο Ντερμπέζ, Εύα Λονγκόρια

Μία ώρα μετά το Star θα δείξει την ταινία «Το βουνό ανάμεσα μας». Μετά από ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, δύο άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι, ένας άντρας και μια γυναίκα, πρέπει να χτίσουν έναν σύνδεσμο εμπιστοσύνης μεταξύ τους, ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν στις ακραίες συνθήκες ενός απόμερου και χιονισμένου βουνού.

Όταν συνειδητοποιούν ότι κανείς δεν πρόκειται να τους βοηθήσει, ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι εκατοντάδων μιλίων μέσα στην αφιλόξενη και άγρια φύση, με τον έναν να πιέζει τον άλλον να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια. Σύντομα δημιουργείται μία απρόσμενη έλξη ανάμεσά τους και ανακαλύπτουν μέσα τους δύναμη, που δεν θεωρούσαν ποτέ πιθανό ότι μπορούσε να υπάρχει.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 101 λεπτά

Παίζουν: Κέιτ Γουίνσλετ, Ίντρις Έλμπα, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ, Μπο Μπρίτζες

Σκηνοθεσία: Χάνι Αμπού Ασάντ

Το ίδιο κανάλι θα προβάλει στις 23:15 την ταινία «American Assassin». Ο Μιτς Ραπ στρατολογείται στις απόρρητες αποστολές, συντετριμμένος μετά την απώλεια της συντρόφου του σε μια τρομοκρατική επίθεση. Για τον Μιτς δεν είναι η πρώτη απώλεια στη ζωή του, καθώς όταν ήταν 14 ετών είχε χάσει σε τροχαίο και τους γονείς του.

Ο διευθυντής της CIA αναθέτει στον «σκοτεινό» βετεράνο των ειδικών δυνάμεων του ναυτικού, Σταν Χάρλεϊ την εκπαίδευση του θλιμμένου αλλά απόλυτα αποφασισμένου Μιτς, στην αποτροπή και το κυνήγι των τρομοκρατών. Καθώς η εκπαίδευση του Μιτς προχωρά, μαζί με τον Χάρλεϊ αναλαμβάνουν να ερευνήσουν ένα κύμα φαινομενικά τυχαίων επιθέσεων σε στρατιωτικούς και πολιτικούς στόχους σε μια κοινή αποστολή με ένα θανάσιμο Τούρκο πράκτορα, με σκοπό τη σύλληψη ενός μυστηριώδους άντρα, που θέλει να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 111 λεπτά

Παίζουν: Ντίλαν Ο΄Μπράιαν, Μάικλ Κίτον, Σάνα Λέιθαν, Τέιλορ Κιτς

Σκηνοθεσία: Μάικλ Κουέστα