Netflix: Το TOP-10 στην Ελλάδα για το 2020 σε σειρές και ταινίες (vid)

Αυτές είναι 10 δημοφιλέστερες ταινίες και σειρές που είδαν οι Έλληνες συνδρομητές στο Netflix για το 2020 - Αυτό είναι το ΤΟP-10 στη χώρα μας.

Netflix: Το TOP-10 στην Ελλάδα για το 2020 σε σειρές και ταινίες (vid)

Αναμφισβήτητα η καραντίνα και η κατάσταση που ξεκίνησε να επικρατεί στις αρχές του 2020 λόγω του κορωνοϊού έφερε τεράστιες αλλαγές όχι μόνο στον πλανήτη αλλά και στις συνήθειές μας με την ψυχαγωγία να μεταφέρεται εξ'ολοκλήρου εντός των σπιτιών μας. Έτσι, όλο και περισσότεροι ωθήθηκαν στο να γίνουν συνδρομητές σε διάφορες streaming υπηρεσίες και φυσικά στην πιο διαδεδομένη σε όλον τον κόσμο, δηλαδή το Netflix.

Με τη διείσδυσή του στη χώρα μας να είναι πλέον μεγάλη μπορούμε να πιάσουμε και τον παλμό των Ελλήνων συνδρομητών και το τι προτίμησαν τη χρονιά του lockdown. Μέσα από το Flixpatrol το οποίο συνεχώς μετράει με δικά του μέσα τα trendings και τα Top 10 όλων των χωρών όπου είναι διαθέσιμο το Netflix μας δίνει μια ενδιαφέρουσα ματιά.

Ανάμεσα στις κορυφαίες σειρές, λοιπόν, συναντάμε πολλά ηχηρά ονόματα πρωτότυπων σειρών που για το 2020 έστρεψαν το ενδιαφέρον πάνω τους όπως το The Queen's Gambit με την Anya Taylor-Joy, το The Crown, το The Last Dance που έκανε πάταγο για την καριέρα του Michael Jordan, καθώς και το Cobra Kai που μετακόμισε στο Netflix και το κοινό προετοιμάζονταν για την έλευση της 3ης σεζόν (διαθέσιμη τώρα).

Το ΤΟP-10 στις Σειρές:

1) The Queen's Gambit

2) Emily in Paris

3) Cobra Kai

4) Dark Desire

5) Lucifer

6) Snowpiercer

7) The Last dance

8) The Crown

9) Locked Up

10) The Umbrella Academy

To ΤΟP-10 στις Ταινίες

Όσον αφορά τις ταινίες τα πράγματα εκεί είναι αρκετά ρευστά διότι συνεχώς μπαινοβγαίνουν από τον κατάλογο και έτσι τα δεδομένα γύρω από το πραγματικά τι παρακολουθήσαμε αυτή τη χρονιά είναι ελλιπή. Ωστόσο, μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα και όσο κι αν προκαλεί έκπληξη σε κάποιους από εσάς το άκρως αισθησιακό 365 Days βρέθηκε στην πρώτη θέση και ακολούθησαν τα χριστουγεννιάτικα The Grinch και το The Christmas Chronicles 2 στην τριάδα. Μόλις δυο πρωτότυπες ταινίες και ένα ντοκιμαντέρ, το The Social Dilemma, βρέθηκαν στην κορυφή.

1) 365 Days

2) The Grinch

3) The Christmas Chronicles: Part Two

4) Enola Holmes

5) The Social Dilemma

6) The Christmas Chronicles

7) The Spongebob Movie: Sponge On the Run

8) Despicable Me 2

9) Feel the Beat

10) Focus

Πηγή: unboxholics