Ταινίες στην τηλεόραση (1/1): La la land, Έγκλημα στο Όριεν Εξπρές, Κουνγκ Φου... Ζιο

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (1/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (1/1): La la land, Έγκλημα στο Όριεν Εξπρές, Κουνγκ Φου... Ζιο

Στις 21:00 το ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Έγκλημα Στο Όριεν Εξπρές». Μία ιστορία που ξεκινάει ως ένα πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη, εξελίσσεται γρήγορα σε ένα από τα πιο κομψά, αγωνιώδη και συναρπαστικά μυστήρια που έχουν ειπωθεί ποτέ.

Από τη συγγραφέα των best-sellers, Αγκάθα Κρίστι, το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» αφηγείται την ιστορία δεκατριών άγνωστων ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα τρένο, όπου όλοι είναι ύποπτοι. Ένας άντρας πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον χρόνο, πριν προλάβει ο δολοφόνος να χτυπήσει ξανά.

Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα

Σενάριο: Μάικλ Γκριν

Πρωταγωνιστούν: Κένεθ Μπράνα, Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζούντι Ντεντς, Πενέλοπε Κρουζ

Έτος: 2017

Στις 22:50 το Star θα προβάλει την ταινία «La la land». Ο Σεμπάστιαν και η Μία ζουν στο Λος Άντζελες, την πόλη των ονείρων. Ο Σεμπάστιαν είναι πιανίστας, λάτρης της τζαζ και έχει ένα μεγάλο στόχο: να ανοίξει το δικό του τζαζ μπαρ. Η Μία δουλεύει σε μια καφετέρια αλλά φιλοδοξεί να γίνει σπουδαία ηθοποιός.

Η πρώτη τους συνάντηση γίνεται σε έναν αυτοκινητόδρομο σε ώρα αιχμής και λογομαχούν. Λίγο αργότερα, η Μία πηγαίνει τυχαία στο μαγαζί, που παίζει μουσική ο Σεμπάστιαν, ο οποίος την αγνοεί αφού φεύγει εξοργισμένος μετά από έναν καυγά με το αφεντικό του.

Μετά από μήνες, η Μία και ο Σεμπάστιαν συναντιούνται σε ένα πάρτι και παρά το γεγονός πως αρχικά δηλώνουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι μεταξύ τους, γίνονται ζευγάρι.

Στην πορεία της σχέσης τους και οι δύο προσπαθούν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα τους, παρά τις αντιξοότητες και να παραμείνουν μαζί, κάτι που αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολο.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 128 λεπτά

Παίζουν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Έμα Στόουν, Τζον Λέτζεντ, Ρόζμαρι Ντε Γουΐτ

Σκηνοθεσία: Ντάμιεν Σαζέλ

Στις 23:40 το Mega θα προβάλει την ταινία «Κουνγκ Φου... Ζιο». Σε μια πόλη υπό τον έλεγχο της διαβόητης συμμορίας του Τσεκουριού, ο νεαρός Σινγκ θέλει απεγνωσμένα να γίνει μέλος της. Αναζητώντας την περιπέτεια, καταλήγει σε μια φτωχογειτονιά, με εκκεντρικούς σπιτονοικοκύρηδες, οι οποίοι αποδεικνύονται ότι είναι μάστορες του Κουνγκ Φου!

Τα καμώματα του Σινγκ θα οδηγήσουν την Συμμορία του Τσεκουριού να αναμετρηθεί με τους σπιτονοικοκύρηδες, σε μια εκρηκτική μονομαχία Κουνγκ Φου. Μόνο μια πλευρά θα νικήσει και ένας μόνο ήρωας θα αναδειχθεί ο απόλυτος Κουνγκ Φου αρχηγός.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Τσόου

Παίζουν: Στίβεν Τσόου, Κουόκ Κουέν Τσαν, Ξιαογκάνγκ Φένγκ

Διάρκεια: 95 λεπτά