Ταινίες στην τηλεόραση (29/12): Μετά την επόμενη μέρα, H πρόταση, Ρομπέν των Δασών

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (29/12).

Ταινίες στην τηλεόραση (29/12): Μετά την επόμενη μέρα, H πρόταση, Ρομπέν των Δασών

Στις 22:50 το Star θα προβάλει την ταινία «Μετά την επόμενη μέρα». Τι θα συνέβαινε αν το φαινόμενο του θερμοκηπίου έπαιρνε πραγματικές, απειλητικές διαστάσεις; Πώς θα έμοιαζε ένα μητροπολιτικό κέντρο, όπως η Νέα Υόρκη, εάν οι λιωμένοι πάγοι της Ανταρκτικής έρρεαν μέσα στις μεγάλες λεωφόρους της;

Όταν αυτό, που έμοιαζε μακρινός εφιάλτης, αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα, ο παλαιοκλιματολόγος Άντριαν Χολ, θα προσπαθήσει να σώσει τον κόσμο αλλά και το γιο του. Πρέπει, όμως, να ακολουθήσει αντίθετη κατεύθυνση από αυτή, που θα ακολουθήσουν οι απεγνωσμένες ορδές του πλήθους, καθώς μετακινούνται σε πιο θερμές περιοχές για να γλιτώσουν από την εκδικητική μανία της φύσης.

Έτος: 2004
Διάρκεια: 111 λεπτά
Παίζουν: Ντένις Κουέιντ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Έμι Ρόσουμ
Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμεριχ

Δέκα λεπτά μετά ο Alpha θα δείξει την ταινία «Η πρόταση». Όταν η Μάργκαρετ Τέιτ, ακριβοπληρωμένο στέλεχος σε εκδοτικό οίκο, κινδυνεύει να χάσει την άδεια παραμονής της στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να "επαναπατριστεί" στον Καναδά, αποφασίζει μέσα στην απόγνωσή της να δηλώσει αρραβωνιασμένη με τον Άντριου, τον ανυποψίαστο βοηθό της, τον οποίο ταλαιπωρεί καθημερινά για χρόνια.

Ο Άντριου δέχεται να συμμετάσχει στην απάτη, υπό την προϋπόθεση ότι θα επισκεφθούν το πατρικό του στην Αλάσκα, αφού η Μάργκαρετ θα πρέπει να γνωρίσει τα ιδιότροπα «πεθερικά» της. Σαν να μην της έφταναν λοιπόν οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει, τα νέα –ξεκαρδιστικά- εμπόδια που θα προκύψουν, θα βγάλουν τη Μάργκαρετ όχι μόνο έξω από τα νερά της, αλλά και εκτός εαυτού.

Σκηνοθεσία: Αν Φλέτσερ
Σενάριο: Πιτ Κιαρέλι
Ηθοποιοί: Σάντρα Μπούλοκ, Ράιαν Ρέινολντς, Μαίρη Στίνμπεργκεν, Μπέτι Γουάιτ
Διάρκεια: 99 λεπτά

Στις 00:10 το Mega θα δείξει την ταινία «Ρομπέν των Δασών». Πριν από 800 χρόνια, σε ένα σκοτεινό δάσος στη μεσαιωνική Αγγλία, ζούσε ένας ήρωας – ένας άνδρας τόσο εξαιρετικός ώστε το όνομα και η ιστορία του έγιναν μύθος. Γεννήθηκε μέσα στα πλούτη, αλλά απέκτησε ισχύ αφού έχασε ότι είχε. Ήταν ένας περιπετειώδης με ελεύθερο πνεύμα άνδρας, αλλά έδινε την υπόσχεση του σε μία μόνο γυναίκα. Ήταν άφοβος στο πεδίο της μάχης, αλλά επίσης συμπονετικός φίλος. Ήταν συγκαλυμμένος στην ανωνυμία, αλλά απελευθέρωσε ένα βασίλειο. Αυτός ήταν ο Ρομπέν των Δασών.

Η περιπέτεια ξεκινά όταν ο Ρομπέν ξεφεύγει από την Ιερουσαλήμ, όπου ήταν αιχμάλωτος από τους μουσουλμάνους με το απίστευτο στυλ του και επιστρέφει από τις Σταυροφορίες στην Αγγλία με τον σύντροφό του Αζίμ Ελ Σιρ Αλ Μπακίρ, για να ανακαλύψει ότι πρέπει να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του. Σε αυτό το ταξίδι, ο Ρομπέν γίνεται αρχηγός των παρανόμων, και η μία περιπέτεια συνοδεύει την άλλη, κλέβουν από τους πλούσιους και δίνουν στους φτωχούς.

Σκηνοθεσία: Κέβιν Ρέινολντς
Πρωταγωνιστούν: Κέβιν Κόστνερ, Μόργκαν Φρίμαν, Κρίστιαν Σλέητερ, Άλαν Ρίκμαν, Μαίρη Ελίζαμπεθ Μαστραντόνιο
Διάρκεια: 143 λεπτά