Οι ταινίες της ημέρας 24/12: Παραμονή Χριστουγέννων με το «Τhe Holiday»

Αυτές είναι οι ταινίες της ημέρας για την Παραμονή των Χριστουγέννων - Ξεχωρίζει το ευχάριστο «The Holiday» στο STAR, το οποίο μπαίνει στο εορταστικό κλίμα των ημερών,

Οι ταινίες της ημέρας 24/12: Παραμονή Χριστουγέννων με το «Τhe Holiday»

The Holiday, STAR - 21:00

Έτος: 2006

Διάρκεια: 125 λεπτά

Παίζουν: Κέιτ Γουίνσλετ, Κάμερον Ντίαζ, Τζουντ Λο, Τζακ Μπλακ

Σκηνοθεσία: Νάνσι Μέγιερς

Υπόθεση: Απογοητευμένες από τους ερωτικούς δεσμούς τους, μια Αμερικανίδα του Λος Άντζελες και μια Αγγλίδα σε λονδρέζικο προάστιο ανταλλάσσουν τα σπίτια τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων, για να βρουν σύντομα παρηγοριά σε νέους παρτενέρ.

- - - -

ΑΤΤΙΛΑΣ, Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ (ATTILA THE HUN), STAR - 01:30

Έτος: 2001

Διάρκεια: 167 λεπτά

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Πάουερς Μπουθ, Ρεγκ Ρότζερς, Πολίν Λιντς, Στίβεν Μπέρκοφ, Τόμι Φλάναγκαν, Τιμ Κάρι

Σκηνοθεσία: Ντικ Λόουρι

Υπόθεση: Δύο κόσμοι συγκρούονται και μαζί τους, δύο άντρες που αντιπροσωπεύουν τις αξίες και την ουσία αυτών των κόσμων. Ο Αττίλας, ο βασιλιάς των Ούννων είναι ένας οραματιστής που πιστεύει πολύ στον λαό του. Καθώς όμως εκείνοι αρκούνται στο να λεηλατούν και να εξοντώνουν τους γείτονες τους, ο Αττίλας βλέπει πιο μακρυά, την πιθανότητα μιας παγκόσμιας επικράτησης. Ο Ρωμαίος στρατηγός Φλάβιος Αέτιος, ενσωματώνει τα καλύτερα και τα χειρότερα στοιχεία μίας Ρώμης που είναι στα τελευταία της. Ο σκοπός του είναι ένας η Ρώμη, πρέπει να συνεχίσει να κυβερνά τον κόσμο. Οι δύο άντρες θα έρθουν αντιμέτωποι και ο μύθος του Αττίλα θα ξεκινήσει.

- - - -

Άγιος Βασίλης Για Κλάματα (Santa Who?), OPEN - 00:00

Έτος: 2000

Διάρκεια:

Παίζουν: Λέσλι Νίλσεν, Στίβεν Έκχολντ, Ρόμπιν Λάιβλι.

Σκηνοθεσία: Ουίλιαμ Ντέαρ.

Υπόθεση: Όταν ο Αϊ-Βασίλης (Leslie Nielsen) πέφτει με το έλκηθρο του πάνω στο αμάξι του Peter Albright (Steven Eckholdt), ενός τηλεοπτικού δημοσιογράφου, παθαίνει αμνησία! Δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα για Χριστουγεννιάτικα δώρα ούτε τις λέξεις «τρίγωνα κάλαντα», ούτε καν πως να κάνει «ΧΟ ΧΟ ΧΟ» …!

22:00 Το Κόλπο Της Ζωής Μας (The Love Punch), OPEN - 22:00

Έτος: 2014

Διάρκεια: 85'

Παίζουν: Έμμα Τόμσον, Πιρς Μπρόσναν, Τάπενς Μίντλετον.

Σκηνοθεσία: Τζόελ Χόπκινς.

Υπόθεση: Τα μελλοντικά πλάνα του Ρίτσαρντ, ενός διαζευγμένου μεσήλικα, για μία ξέγνοιαστη ζωή ως συνταξιούχος, διακόπτονται απότομα όταν ανακαλύπτει ότι η εταιρία του, την οποία πούλησε, έχει πτωχεύσει, και οι συντάξεις του και των πρώην υπαλλήλων του έχουν εξαφανιστεί! Αποφασίζει τότε να στρατολογήσει την πρώην σύζυγό του, Κέιτ και μαζί με ένα φιλικό τους ζευγάρι κατευθύνονται στην Γαλλία για να ξεσκεπάσουν τον απατεώνα επιχειρηματία που ευθύνεται για την κλοπή των χρημάτων.