Οι ταινίες της ημέρας (23/12): Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται

Οι ταινίες της ημέρας για την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου - Έρχεται το «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» από το κινηματογραφικό σύμπαν του Χάρι Πότερ, αλλά και το κλασικό «Mόνος στο σπίτι».

Οι ταινίες της ημέρας (23/12): Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται

ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (HOME ALONE), STAR - 21:00

Έτος:1990

Διάρκεια: 95 λεπτά

Παίζουν: Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζο Πέσι, Ντάνιελ Στερν

Σκηνοθεσία: Κρις Κολόμπους

Υπόθεση: Μια πολυμελής αμερικάνικη οικογένεια που πρόκειται να ταξιδέψει στο Παρίσι για τις διακοπές των Χριστουγέννων, διακατέχεται από υπερβολικό άγχος την ημέρα της αναχώρησης, με αποτέλεσμα ένα από τα μέλη της, ο 8χρονος Κέβιν Μακ Κάλιστερ, να μείνει πίσω. Ο μικρός Κέβιν βρίσκεται ξαφνικά ολομόναχος στο σπίτι και έρχεται αντιμέτωπος με δύο λωποδύτες που σχεδιάζουν να το ληστέψουν! Όμως, χάρη στην παιδική του εφευρετικότητα, το θάρρος και τη φαντασία...

- - - -

Φανταστικά Ζώα και πού Βρίσκονται, STAR - 23:15

Έτος: 2016

Διάρκεια: 127 λεπτά

Παίζουν: Έντι Ρέντμεϊν, Κάθριν Γουότερστον, Άλισον Σουντόλ, Νταν Φόγκλερ, Έζρα Μίλερ, Σαμάνθα Μόρτον, Κόλιν Φάρελ, Ρον Πέρλμαν, Γιόν Βόιτ, Κάρμεν Ετζόγκο, Τζεν Μάρεϊ, Φέιθ Γουντ-Μπλαγκρόουβ, Ρόναν Ράφτερι, Τζος Κάουντερι

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γέιτς

Υπόθεση: Ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γιέιτς, υπεύθυνος για τους 4 τελευταίους Χάρι Πότερ, δηλώνει με αυτοπεποίθηση το κεκτημένο ενός κινηματογραφικού σύμπαντος που έχει οικειοποιηθεί με άνεση, γνώση και επαγγελματισμό. Ο κίνδυνος παραμονεύει στον κόσμο των μάγων της Νέας Υόρκης του 1926. Κάτι μυστηριώδες αφήνει ένα μονοπάτι καταστροφής στους δρόμους της πόλης, απειλώντας να ξεσκεπάσει την κοινότητα των μάγων στους Δεύτερους Σαλεμαίους, μια φανατική φατρία Άμαγων, αποφασισμένων να τους εξολοθρεύσουν. Παράλληλα, ο πανίσχυρος, σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, αφού έχει σπείρει το χάος στην Ευρώπη, ξαφνικά χάνεται από προσώπου Γης.

- - - - -

Το Θαύμα Των Χριστουγέννων (A Christmas Star), OPEN - 20:00

Έτος: 2015

Διάρκεια: 74'

Παίζουν: Ρόμπερτ Τζέιμς - Κόλλιερ, Σουράν Τζόουνς, Μπράν Βον.

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Έλσον

Υπόθεση: Γεννημένη κάτω από το Χριστουγεννιάτικο αστέρι, η Νόελ πιστεύει ότι έχει το χάρισμα να κάνει θαύματα. Όταν λοιπόν, ο επιχειρηματίας Πατ Μακ Κέρροντ απειλεί την ήσυχη ζωή του χωριού της, εκείνη και οι φίλοι της είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν αυτό της το χάρισμα για να σώσουν το χωριό τους.

- - - -
Ο Κύριος Και Η Κυρία Σμιθ (Mr And Mrs Smith) - ΟPEN, 21:45

Έτος: 2005

Διάρκεια: 108'

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Άνταμ Μπρόντι.

Σκηνοθεσία: Νταγκ Λίμαν.

Υπόθεση: Ο κύριος και η κυρία Σμιθ έχουν προβλήματα με το γάμο τους, που ίσως και να οφείλονται στο ότι κρύβει ο ένας από τον άλλον την πραγματική του επαγγελματική ταυτότητα, ότι είναι πληρωμένοι δολοφόνοι με αντίπαλα συμφέροντα.