Σε ποια κανάλια θα δούμε ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Ολυμπιακός - Βαλένθια, Ολυμπιακός - Γιουγκ

Πλούσιο είναι το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 16ης Δεκεμβρίου και γεμάτο από Ολυμπιακό, ο οποίος αγωνίζεται σε τρία αθλήματα! Σε ποια κανάλια θα δούμε ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Ολυμπιακός - Βαλένθια, Ολυμπιακός - Γιουγκ

Σε ποια κανάλια θα δούμε ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Ολυμπιακός - Βαλένθια, Ολυμπιακός - Γιουγκ

Γεμάτο ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι το σημερινό (16/12) τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Στις 19:30 ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, παιχνίδι το οποίο είχε αναβληθεί για να διεξαχθεί ο μεταξύ τους τελικό Κυπέλλου. Το ματς του ΟΑΚΑ θα μεταδοθεί από τη NOVA.

Στις 21:30 ο μπασκετικός Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βαλένθια, με στόχο να δώσει συνέχεια στις νίκες επί των Μπαρτσελόνα και Ερυθρού Αστέρα. Το παιχνίδι του ΣΕΦ θα μεταδοθεί από τη NOVA.

Στο πόλο, ο Ολυμπιακός κέρδισε Ορτίτζια (6-4), Σπαντάου (13-9) έκανε το δύο στα δύο στον Α’ Όμιλο του LEN Champions League και σήμερα Τετάρτη (18.45) αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ.

Μεγάλο παιχνίδι στην Premier League, καθώς Λίβερπουλ και Τότεναμ κοντράρονται στο ντέρμπι κορυφής στις 22:00, παιχνίδι που θα μεταδοθεί από την Cosmote TV.

Δράση και σε Γερμανία, Ιταλία, όπου ξεχωρίζει το παιχνίδι Ίντερ - Νάπολι (21:45).

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα