Vodafone TV - Netflix: Νέα μεγάλη συνεργασία!

Η Vodafone TV ενώνει τις δυνάμεις της με το Netflix, σε μια συνεργασία που πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα

Vodafone TV - Netflix: Νέα μεγάλη συνεργασία!

Σε μια νέα εποχή ετοιμάζεται να εισέλθει η Vodafone TV, μέσα από τη νέα μεγάλη συνεργασία της με το Netflix, η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί και επίσημα, σύντομα.

Στόχος της Vodafone TV είναι να πάει παραπέρα από τις υπάρχουσες προτάσεις που υπάρχουν σήμερα στην ελληνική αγορά, μέσα από ένα νέο, αμοιβαία επωφελές και για τις δύο πλευρές, μοντέλο συνεργασίας. Ένα μοντέλο, το οποίο θα εξασφαλίζει στο συνδρομητή της εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει, εξασφαλίζοντάς του παράλληλα και σημαντικά οικονομικά οφέλη. Όπως δείχνουν πρόσφατες έρευνες, οι ανάγκες ενός νοικοκυριού σε τηλεοπτικό περιεχόμενο δεν καλύπτονται από έναν μόνο πάροχο. Με όπλα το ποιοτικό περιεχόμενο της HBO που διαθέτει η Vodafone TV και τη σημαντική βιβλιοθήκη ταινιών και σειρών του Netflix, εκτιμάται ότι ένα μεγάλο μέρος των νοικοκυριών θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει στη συνδυαστική πρόταση της Vodafone.

Στην παρούσα φάση, η εφαρμογή του Netflix φιλοξενείται απλά στα μενού των δεκτών της Vodafone TV με την ίδια λογική, όπως αυτή του Amazon Prime Video, παρέχοντας την ευκολία δηλαδή στο συνδρομητή, να διαχειρίζεται απλά τη συνδρομή του μέσα από ένα τηλεχειριστήριο. Αυτό όμως σύντομα θα αλλάξει.

Το νέο έτος...

Περνώντας στο επόμενο στάδιο της συνεργασίας, που τοποθετείται χρονικά στο νέο έτος, θα παρουσιαστούν νέα και σημαντικά εργαλεία και δυνατότητες για το συνδρομητή. Δυνατότητες που θα αυξήσουν τη διαδραστικότητα, θα ενισχύσουν την συνολική εμπειρία του συνδρομητή, αυξάνοντας εκτιμάται και την πιστότητα στην τηλεοπτική πρόταση της Vodafone TV.

Ένα νέο, εξελιγμένο «recommendation engine» θα προτείνει στο συνδρομητή τηλεοπτικό περιεχόμενο βάσει των ενδιαφερόντων του, με συνδυασμό επιλογών από Vodafone TV και Netflix καθώς και το «Universal Search», μια νέα μορφή αναζήτησης περιεχομένου η οποία θα αναζητά περιεχόμενο και θα φέρνει αποτελέσματα, ψάχνοντας όλο τον κατάλογο της Vodafone TV και του Netflix. Όπως είναι επόμενο, για την ευκολία του συνδρομητή, διερευνώνται ακόμη λύσεις που θα εξασφαλίζουν κοινή τιμολόγηση σε ένα λογαριασμό, για όλες τις παρεχόμενες σε αυτόν υπηρεσίες.

Μέσα στο α τρίμηνο του 2021 η Vodafone TV θα διαθέσει εφαρμογές για συσκευές και τηλεοράσεις με Android TV λογισμικό και από το β τρίμηνο για smart TV’s με ιδιοκτησιακό λογισμικό, όπως Samsung και LG.

Πηγή: digitaltvinfo.gr