Ίντερνετ: Κατέβασαν 250 «πειρατικές» ιστοσελίδες για ταινίες

Οι Έλληνες συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να κατεβάσουν από το ίντερνετ ταινίες και τηλεοπτικές σειρές το τελευταίο διάστημα - Κατέβηκαν πάνω από 250 ιστοσελίδες. Διαβάστε τον λόγο.

Ίντερνετ: Κατέβασαν 250 «πειρατικές» ιστοσελίδες για ταινίες

Περισσότερες από 250 ιστοσελίδες που διέθεταν ταινίες χωρίς άδεια κατέβηκαν το τελευταίο διάστημα. Εν μέσω της καραντίνας η κατάσταση έχει δυσκολέψει για τις εταιρείες διανομής ταινιών, καθώς οι κινηματογράφοι παραμένουν κλειστοί, ενώ το παράνομο κατέβασμα ταινιών συνεχίζεται.

Καθώς όμως άλλαξε η νομοθεσία, ενεργοποιήθηκε η διαδικασία διακοπής της πρόσβασης στις ιστοσελίδες που διακινούσαν παράνομα ταινίες και σειρές.

Πλέον, σε συνεννόηση με τις ελληνικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών, ο Έλληνας χρήστης δεν έχει πλέον πρόσβαση σε αυτές τις σελίδες και τα παράγωγά τους!

Μέχρι πρότινος, όταν κατέβαινε ένα site με ταινίες, ξεκινούσε δίπλα μια ιστοσελίδα με παρεμφερές όνομα, που συγκέντρωσε εκ νέου τους χρήστες για να δουν τις ταινίες. Οι απώλειες για το Ελληνικό Δημόσιο από τους μη καταβλητέους φόρους είναι τεράστιες, όπως επίσης για τους δημιουργούς και τα στούντιο που τις παράγουν.

Πηγή: typologies

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας