Ταινίες στην τηλεόραση (22/11): Οι εκδικητές: Η εποχή του Ultron, Η απρόσκλητη

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (22/11).

Ταινίες στην τηλεόραση (22/11): Οι εκδικητές: Η εποχή του Ultron, Η απρόσκλητη

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Οι εκδικητές: Η εποχή του Ultron». Μετά την καταστροφή του οργανισμού S.H.I.E.L.D. (ΑΣΠΙΔΑ), ο Τόνι Σταρκ (Iron Man) και ο Μπρους Μπάνερ (Hulk) αποφασίζουν να θέσουν σε λειτουργία ένα ως εκείνη τη στιγμή ανενεργό πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης, τον Ultron, που μπορεί να διασφαλίσει την παγκόσμια ειρήνη.

Όταν, όμως, ο Ultron «αποφασίζει» ότι αν η ειρήνη κινδυνεύει από κάποιον, αυτός είναι το ανθρώπινο είδος, ένα ζοφερό σχέδιο εξαφάνισης των ανθρώπων από προσώπου γης αρχίζει να παίρνει σάρκα και –κυρίως- οστά. Καθώς όμως η ομάδα των Εκδικητών ετοιμάζεται να συνασπιστεί για άλλη μια φορά απέναντι σε έναν τόσο παντοδύναμο εχθρό, η αιφνιδιαστική όσο και αδυσώπητη επίθεση από τα –μεταλλαγμένα- δίδυμα αδέλφια Γουάντα και Πιέτρο Μαξίμοφ, θα ανατρέψει κάθε σχέδιο και κάθε προσδοκία.

Στις 00:30 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Η απρόσκλητη». Μετά τον ύποπτο θάνατο της μητέρας τους, η Άννα και η Άλεξ βρίσκονται εγκλωβισμένες σε έναν κυκεώνα αμφιβολιών, που αυξάνονται δραματικά, καθώς ο πατέρας τους αρραβωνιάζεται τη Ρέϊτσελ, τη νοσοκόμα της νεκρής γυναίκας του. Οι δύο αδελφές αποφασίζουν, να ανακαλύψουν κάθε λεπτομέρεια του παρελθόντος της Ρέϊτσελ και έρχονται αντιμέτωπες με σκοτεινές παραισθήσεις, ανατριχιαστικούς εφιάλτες, και θανάσιμες συνέπειες.