Ελλάδα – Σλοβενία: Σε ποια κανάλια θα δούμε τον αγώνα

Ελλάδα – Σλοβενία με διπλή τηλεοπτική κάλυψη – Σε ποια κανάλια, τι ώρα, ποιοι περιγράφουν – Τηλεοπτικός οδηγός.

Ελλάδα – Σλοβενία: Σε ποια κανάλια θα δούμε τον αγώνα

Η τελευταία και καθοριστική μάχη της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας για το UEFA Nations League με αντίπαλο την πρωτοπόρο του ομίλου, Σλοβενία θα έχει διπλή τηλεοπτική κάλυψη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, στις 21.45. Θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του OPEN και από το COSMOTE SPORT 1HD.

Στο OPEN, την μονομαχία της ανανεωμένης Εθνικής στο UEFA Nations League θα δούμε σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου, σχόλιο του Πρωταθλητή Ευρώπης 2004, Δημήτρη Παπαδόπουλου και ρεπορτάζ Γρηγόρη Ατρείδη και Μιχάλη Τσίγκρη.

Θα υπάρχουν ακόμα ειδικές εκπομπές για το UEFA Nations League που παρουσιάζουν η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης.

Στις 21.00, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, το μενού του pre game show περιλαμβάνει απευθείας σύνδεση με το γήπεδο της Ριζούπολης, απ’ όπου ο Πάνος Βόγλης θα μας βάλει το κλίμα του σημαντικού αγώνα. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο post game show, παρακολουθήστε το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Εθνικής, με ζωντανές δηλώσεις, καθώς και πλούσιο θέαμα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του UEFA Nations League, που θα κρίνουν την πρωτιά συνολικά σε εννέα ομίλους, που ολοκληρώνονται το βράδυ της Τετάρτης.

Αν πάλι θέλετε να δείτε τον αγώνα στην COSMOTE TV, η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT HD προετοιμάζει ειδικές εκπομπές, πριν και μετά την αναμέτρηση, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές, αλλά και απευθείας συνδέσεις με το γήπεδο της Ριζούπολης.

Πριν τη σέντρα του ματς Ελλάδα-Σλοβενία,, η εκπομπή «UEFA Nations League Show», με παρουσιαστές τον Στέφανο Αβραμίδη και τον Βασίλη Σαμπράκο, θα μας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης, μεταφέροντας τα τελευταία νέα των ομάδων και τις επιλογές των προπονητών για τις ενδεκάδες (20.30, COSMOTE SPORT 1HD). Στη συνέχεια, στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Σωτήρης Κωσταβάρας.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, το «UEFA Nations League Show» θα επιστρέψει στο COSMOTE SPORT 1HD, με τα highlights της αναμέτρησης και δηλώσεις των παικτών και των προπονητών (23.45, COSMOTE SPORT 1HD).