Ταινίες στην τηλεόραση (17/11): Στα όρια του αύριο, Rocky 3

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (17/11): Στα όρια του αύριο, Rocky 3

Στις 22:45 το Open TV θα δείξει την ταινία «Rocky 3». Ο Rocky έχοντας νικήσει τον μποξερ Apollo Creed δύο φορές, απολαμβάνει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Αγωνίζεται μόνο με εύκολους αντιπάλους μέχρι τη στιγμή που ο πυγμάχος Clubber Lang τον προκαλεί σε μάχη. Ο Rocky δέχεται την πρόκληση, αλλά την χάνει. Κανείς δεν πιστεύει πια σ’ αυτόν εκτός από τον Αpollo, που προσπαθεί να τον πείσει να έρθει και πάλι αντιμέτωπος με τον Clubber.

Στις 23:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Στα όρια του αύριο». Στο κοντινό μέλλον μία φυλή εξωγήινων έχει καταλάβει τη Γη, ενώ καμία ανθρώπινη δύναμη δε φαίνεται ικανή να ανακτήσει τον έλεγχο του πλανήτη. Όταν ο αξιωματικός του στρατού, Γουίλιαμ Κέιτζ, καλείται να συμμετάσχει σε μια κρίσιμη πολεμική επιχείρηση, η ζωή του θα πάρει μιαν αναπάντεχη όσο και… τελεσίδικη τροπή.

Αφού σκοτώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, ο Κέιτζ βρίσκει τον εαυτό του σε μια ανεξήγητη δίνη στο χρόνο, που τον αναγκάζει να ζει την ίδια βίαιη μάχη, πολεμώντας και πεθαίνοντας ξανά και ξανά. Το περίεργο όμως είναι ότι σε κάθε μια απ’ αυτές τις μάχες ο Κέιτζ είναι ικανός να προσεγγίζει τους εχθρούς του όλο και πιο στενά, όλο και πιο απειλητικά, με τη βοήθεια της πολεμίστριας των Ειδικών Δυνάμεων, Ρίτα Βρατάσκι. Μα είναι πράγματι νεκρός; Ή συμβαίνει κάτι άλλο;