Ταινίες στην τηλεόραση (6/11): Twilight saga: Η έκλειψη, Ο σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (6/11): Twilight saga: Η έκλειψη, Ο σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Ο σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή». Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε, που ο Μπάτμαν εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Ξαφνικά, στη συνείδηση του κόσμου θεωρήθηκε από ήρωας, φυγάς. Έχοντας κατηγορηθεί για το θάνατο του εισαγγελέα Χάρβεϊ Ντεντ, ο Σκοτεινός Ιππότης θυσίασε τα πάντα για αυτό, που ο ίδιος και ο επίτροπος Γκόρντον, ήλπιζαν ότι ήταν καλύτερο για το κοινό καλό.

Για ένα διάστημα η εγκληματική δραστηριότητα μειώθηκε δραστικά στην Γκόθαμ Σίτι, και πολλοί πίστεψαν ότι αυτό οφειλόταν στο Νόμο, που είχε εισάγει ο Ντεντ. Όμως, όλα θα αλλάξουν με την άφιξη μιας παμπόνηρης διαρρήκτη, η οποία διαθέτει μυστηριώδη ατζέντα. Πολύ πιο επικίνδυνη όμως, είναι η εμφάνιση του Μπέιν, ενός τρομοκράτη, του οποίου τα αδίστακτα σχέδια για την Γκόθαμ Σίτι ωθούν τον Μπρους να βγει από την αυτοεξορία του.

Στις 22:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Twilight saga: Η έκλειψη». Ενώ η Μπέλα περιμένει την αποφοίτησή της για να ζήσει πια ελεύθερη με τον Έντουαρντ, ο Τζέικομπ αποφασίζει να τη διεκδικήσει.

Ταυτόχρονα, μια σειρά φόνων αναστατώνει το Σιάτλ και οι Κάλεν υποπτεύονται ότι κάποιος οργανώνει ένα στρατό από βαμπίρ, έχοντας στόχο τους ίδιους.