Ταινίες στην τηλεόραση (26/10): Ταξίδι στο κέντρο της γης, Captain America

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (26/10): Ταξίδι στο κέντρο της γης, Captain America

Στις 20:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ταξίδι στο κέντρο της γης». Σε μια εξερευνητική αποστολή στην Ισλανδία, ένας επιστήμονας, ο μικρός ανιψιός του και η νεαρή οδηγός τους βρίσκονται μέσω ενός ηφαιστείου στο κέντρο της Γης, όπου αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρες περιπέτειες.

Στις 23:00 o Alpha θα δείξει την ταινία «Captain America». Έτος 1942. Ο στρατιώτης Στιβ Ρότζερς αδυνατεί να ενταχθεί στον Αμερικανικό Στρατό αφού απορρίπτεται συνεχώς λόγω θεμάτων υγείας. Θα δεχτεί τελικά να συμμετάσχει σε ένα πειραματικό πρόγραμμα που στόχο έχει τη δημιουργία ένας Υπερ-Στρατιώτη.

Όταν λοιπόν ο πλανήτης αρχίσει να απειλείται από των επέλαση των Ναζί, ο Στιβ Ρότζερς καλείται να σώσει τον κόσμο ως Captain America, ο Πρώτος Εκδικητής. Μαζί με τον παιδικό του φίλο Μπάκι Μπαρνς, την Πέγκι Κάρτερ και τον Τσέστερ Φίλιπς, θα έρθει αντιμέτωπος με τη σκοτεινή οργάνωση Υ.Δ.Ρ.Α., την οποία καθοδηγεί ο Red Skull, προκειμένου να τον εμποδίσουν να κατακτήσει τον κόσμο με το πανίσχυρο όπλο του, το Τεσσεράκτιο. Οι συγκρούσεις που θα ακολουθήσουν, φέρνουν τον Στηβ Ρότζερς απέναντι σε διλήμματα και κρίσιμες αποφάσεις, που κάποια στιγμή θα τον μεταφέρουν –κυριολεκτικά- σε μια άλλη διάσταση.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα