Ταινίες στην τηλεόραση (25/10): Ένοχο μυστικό, Jumanji: Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (25/10).

Ταινίες στην τηλεόραση (25/10): Ένοχο μυστικό, Jumanji: Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα

Στις 21:00 το Mega θα προβάλει την ταινία «Jumanji: Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα». Τέσσερις έφηβοι ανακαλύπτουν ένα παλιό βιντεοπαιχνίδι και αποφασίζουν να…τολμήσουν να παίξουν. Ένα βίντεογκέιμ κάπως διαφορετικό από όλα τα άλλα αφού τους «ρουφάει» σε μια αληθινή πίστα και τους μετατρέπει σε αληθινούς ήρωες ενός παιχνιδιού επιβίωσης σε μια επικίνδυνη ζούγκλα.

Στις 23:15 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Ένοχο μυστικό». Ο Νόρμαν, ένας επιστήμονας γενετιστής στο Βερμόντ ζει μια ήσυχη ζωή με τη γυναίκα του, Κλερ, στο ειδυλλιακό σπίτι τους δίπλα σε μια λίμνη.

Η ήρεμη ζωή τους όμως αναστατώνεται αναπάντεχα όταν η Κλερ αρχίζει να ακούει μυστηριώδεις φωνές και να βλέπει το όραμα μιας γυναίκας. Αρχικά, ο Νόρμαν, προσπαθεί να την καθησυχάσει επιστρατεύοντας τη λογική. Όσο όμως η Κλερ επιμένει, τόσο πιο πολύ και ο ίδιος αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι όλα αυτά μπορεί να συνδέονται μυστηριωδώς με μια εξωσυζυγική σχέση που είχε στο παρελθόν, για την οποία η Κλερ δεν έμαθε κάτι ποτέ. Αυτό όμως τώρα φαίνεται ότι μάλλον αλλάζει.