Ταινίες στην τηλεόραση (24/10): Bad moms, Οι πειρατές της Καραϊβικής

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (24/10).

Ταινίες στην τηλεόραση (24/10): Bad moms, Οι πειρατές της Καραϊβικής

Στις 22:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής». Μαθημένος πια στις αναποδιές της ζωής, ο Τζακ Σπάροου δεν εκπλήσσεται όταν διαπιστώνει ότι άλλη μια απειλή αρχίζει να ρίχνει πάνω του τη βαριά σκιά της. Πιο δυσοίωνη από τις προηγούμενες, η σκιά αυτή έχει το σχήμα του φοβερού και τρομερού Κάπταιν Σαλαζάρ, που επικεφαλής μιας στρατιάς ναυτικών- φαντασμάτων- έχουν ξεχυθεί από το Τρίγωνο του Διαβόλου με αποστολή να εξοντώσουν όλους τους πειρατές που πλέουν πάνω στους πέντε ωκεανούς. Καθώς ο Τζακ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας –οι εκκρεμότητες από το παρελθόν του δεν τελειώνουν ποτέ - ο Τζακ πρέπει σύντομα να βρει τρόπο να αμυνθεί.

Η μυθική -αλλά χαμένη οριστικά εδώ και αιώνες- τρίαινα του Ποσειδώνα, φαίνεται να είναι η μόνη ασπίδα του απέναντι στον κίνδυνο που αρχίζει να τον περιζώνει. Στο μάτι του κυκλώνα όμως, θα βρεθεί και η Καρίνα Σμιθ, μια δαιμόνια όσο και γοητευτική αστρονόμος, αλλά και ο Χένρυ, ένας περιπετειώδης ναύτης του βασιλικού ναυτικού, που είχαν την… τύχη να βρεθούν από την αρχή στο πλάι του Τζακ, προκειμένου να τον βοηθήσουν. Χωρίς να γνωρίζουν, φυσικά, τι ακριβώς τους περιμένει.

Στις 22:50 το Star θα δείξει την ταινία «Bad moms». Έχοντας φτάσει στα όριά της προσπαθώντας να διατηρήσει τα πάντα στην εντέλεια, μια εξαντλημένη μητέρα ενώνει τις δυνάμεις της με δύο άλλες στρεσαρισμένες μανάδες για μια αποστολή, που έχει στόχο να τις απελευθερώσει. Αποτέλεσμα; Μία γερή δόση ξέφρενης διασκέδασης, κραιπάλης και απαγορευμένων απολαύσεων, που τις φέρνει σε τροχιά σύγκρουσης με την καθώς πρέπει επικεφαλής του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.