Το «The Prom» είναι το «La La Land» του Netflix και θέλει να δώσει λίγη ζωντάνια στο 2020 (vid)

Έρχεται στο Netflix το «Τhe Prom», στο οποίο και πρωταγωνιστούν οι Meryl Streep, James Corden και η Nicole Kidman.

Το «The Prom» είναι το «La La Land» του Netflix και θέλει να δώσει λίγη ζωντάνια στο 2020 (vid)

Επιτέλους κυκλοφόρησε το teaser trailer από το ολοκαίνουργιο μιούζικαλ του Netflix, που ακούει στο όνομα, “The Prom”. Το project έχει αναλάβει ο Ryan Murphy και αποτελεί μέρος του πενταετούς συμβολαίου που έχει ο δημιουργός με την υπηρεσία και έρχεται λίγο μετά τα “Hollywood” και “Ratched”. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μιούζικαλ των Chad Beguelin και Bob Martin που ανέβηκε πριν δύο χρόνια.

To The Prom αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού που θέλει να πάρει τη φίλη της σε ένα χορό, αλλά απαγορεύεται από τη συντηρητική πόλη που ζει. Τότε, θα λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται από μια ομάδα θεάτρου που ταξιδεύει από τη Νέα Υόρκη στη μικρή πόλη της Ιντιάνα για να την βοηθήσει.

Το φιλμ έχει και ένα υπέρλαμπρο cast που απαρτίζεται από τους Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, Keegan Michael-Key, Andrew Rannells, Ariana DeBose, Kerry Washington και την πρωτοεμφανιζόμενη Jo Ellen Pellman.

Το “The Prom” αναμένεται να προβληθεί στις 11 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες. Δείτε το επίσημο teaser μέσα από τον player παρακάτω.

Πηγή: unboxholics