Ταινίες στην τηλεόραση (19/10): Max Steel, Σχέδιο πτήσης

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (19/10): Max Steel, Σχέδιο πτήσης

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Max Steel». Οι περιπέτειες του εφήβου Max McGrath και του εξωγήινου φίλου του Steel, οι οποίοι πρέπει να αξιοποιήσουν και να συνδυάσουν τις τεράστιες νέες δυνάμεις τους στην εξέλιξή του σούπερ ήρωα Max Steel.

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Σχέδιο πτήσης». Η Κάιλ Πράτ, κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης, θα έρθει αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να ζήσει μια μητέρα: την εξαφάνιση της κόρης της! Ο εφιάλτης όμως δε σταματά εδώ. Τα πράγματα εξελίσσονται ακόμα πιο εφιαλτικά, όταν στην προσπάθειά της να βρει το παιδί της μέσα στο υπερσύγχρονο αεροπλάνο, διαπιστώνει ότι κανείς από το πλήρωμα και τους συνεπιβάτες δεν είδε την κόρη της, ενώ όλοι επιμένουν ότι επιβιβάστηκε μόνη της. Πριν αρχίσει να αμφιβάλλει ακόμα και για τη δική της ψυχική ισορροπία, η Κάιλ πρέπει να κρατήσει την ψυχραιμία της και να βρει το συντομότερο δυνατό την άκρη στο τούνελ, στο οποίο έχει παγιδευτεί.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα