Ταινίες στην τηλεόραση (15/10): Ο επιβάτης, Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού 4, Σύμμαχοι

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (15/10): Ο επιβάτης, Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού 4, Σύμμαχοι

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Ο επιβάτης». Ο Μάικλ Μακ Κόλει είναι μάνατζερ σε μία απρόσωπη ασφαλιστική εταιρία και ζει με την σύζυγό του και τον γιό τους σε ένα προάστιο της Νέας Υόρκης. Σε μια άσχημη μέρα για εκείνον, καθώς απολύθηκε και στη συνήθη διαδρομή με το τρένο επιστρέφοντας σπίτι του, μια επιβάτης του συστήνεται ως Τζοάνα και του κάνει μία δελεαστική πρόταση: να βρει ποιος επιβάτης του τρένου δεν είναι τακτικός, με ανταμοιβή ένα απίστευτο οικονομικό έπαθλο. Εύκολη δουλειά, θα σκεφτόταν κάποιος αλλά ο Μάικλ σύντομα καταλαβαίνει ότι βρίσκεται άσχημα μπλεγμένος σε μια συνωμοσία.

Στις 21:45 το Open TV θα δείξει την ταινία «Σύμμαχοι». Η ταινία αφηγείται την ιστορία του αξιωματικού των Μυστικών Υπηρεσιών Μαξ Βέιταν (Πιτ), ο οποίος, το 1942, γνωρίζει στη Βόρεια Αφρική τη Γαλλίδα αγωνίστρια της Αντίστασης Μαριάν Μποσεζούρ (Κοτιγιάρ) σε μια θανάσιμη αποστολή σε εχθρικό έδαφος. Όταν ξανασυναντιούνται στο Λονδίνο, η σχέση τους απειλείται από τις υπερβολικές πιέσεις του πολέμου.

Στις 23:15 το Star θα προβάλει την ταινία «Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού 4». Ο Γιούρι Μπόικα στοχεύει στα μεγάλα πρωταθλήματα μποξ μέχρι που ένα τραγικό συμβάν στη διάρκεια ενός αγώνα, θα τον κάνει να αμφισβητήσει όσα πίστευε μέχρι σήμερα. Ο Γιούρι θα σκοτώσει κατά λάθος τον αντίπαλό του και προκειμένου να σώσει τη χήρα του από έναν αδίστακτο μαφιόζο, θα αναγκαστεί να δώσει μια σειρά από σκληρές, αιματηρές και επικίνδυνες μάχες. Ρισκάροντας την ελευθερία του, ο Γιούρι θα προσπαθήσει να λυτρωθεί και να βρει την σωτηρία της ψυχής του.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.