Κάρολος και Νταϊάνα στο επίκεντρο του πρώτου trailer της 4ης σεζόν του The Crown (vid)

H πετυχημένη και βραβευμένη σειρά του Netflix «Τhe Crown» επιστρέφει με την 4η σεζόν στις 15 Νοεμβρίου - Στο επίκεντρο η σχέση του Κάρολου με την Νταϊάνα.

Κάρολος και Νταϊάνα στο επίκεντρο του πρώτου trailer της 4ης σεζόν του The Crown (vid)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη 4η σεζόν του The Crown, η οποία θα αποτελέσει την γέφυρα με την οποία θα υποδεχτούμε τη νέα φουρνιά ηθοποιών για τις επόμενες δύο και τελευταίες σεζόν του ιστορικού δραματικού σόου του Peter Morgan. Με ένα πολύ διαφορετικό και πιο σκοτεινό ύφος το trailer ξεκινάει με τους όρκους του γάμου του Πρίγκιπα Κάρολου και της Νταϊάνας, με τη φράση "να το υλικό με το οποίο γράφονται τα παραμύθια".

Μια σεζόν που θα καθορίσει την τελική πορεία του σόου, τεράστιες ανατροπές και συγκρούσεις που θα μεταμορφώσουν το ίδιο το Παλάτι συθέμελα. Η καλλιτεχνική διεύθυνση για ακόμη μια φορά δίνει ρέστα, ενώ και το κομμάτι της φωτογραφίας φαντάζει ακόμη πιο επικό από τα πλάνα που εναλλάσσονται αστραπιαία, όπως θα δείτε.

Την Σιδηρά Κυρία της Αγγλίας θα υποδυθεί η Gillian Anderson (Sex Education), την Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε νεαρή ηλικία η Emma Corrin για μία σεζόν, o Josh O'Connor τον Κάρολο, ενώ οι Olivia Colman και Helena Bonham Carter θα παίξουν για τελευταία φορά την Βασίλισσα και την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα αντίστοιχα.

Για τις τελευταίες δύο σεζόν (5 και 6) του Crown η Imelda Staunton θα πάρει τα ηνία του ρόλου της Βασίλισσας Ελισάβετ, Leslie Manville θα υποδυθεί την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η Elizabeth Debicki (Tenet) θα παίξει την Νταϊάνα και ο Jonathan Pryce τον Πρίγκιπα Φίλιππο.

Απολαύστε το πρώτο teaser trailer της νέας σεζόν με ελληνικούς υπότιτλους παρακάτω. Η 4η σεζόν του "Στέμματος" θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.

Πηγή: unboxholics