Ταινίες στην τηλεόραση (12/10): Captain America 2, Η αρπαγή

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (12/10): Captain America 2, Η αρπαγή

Στις 22:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Η αρπαγή». Όταν η κόρη του Μπράιαν Μιλς, πρώην μυστικού πράκτορα, απάγεται από την αλβανική μαφία του Παρισιού, εκείνος είναι ο μόνος που μπορεί να τη σώσει.

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Captain America 2». Δύο χρόνια μετά τη Μάχη της Νέας Υόρκης, που άλλαξε τη ζωή του ριζικά, ο Στιβ Ρότζερς προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα. Η συνεργασία του με την ομάδα Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α. του δίνει νέες προοπτικές, υπό την καθοδήγηση του Νικ Φιούρι. Σύντομα θα κληθεί να αναλάβει μια νέα αποστολή, σε συνεργασία με τη Νατάσα Ρομανώφ, γνωστή ως Black Widow, προκειμένου να αντιμετωπίσουν έναν πανίσχυρο αλλά και απρόβλεπτο εχθρό.

Τα πράγματα, ωστόσο, περιπλέκονται, τη στιγμή που διαπιστώνει ότι η Νατάσα Ρομανώφ ακολουθεί δική της ατζέντα στη διάρκεια της αποστολής. Όταν, όμως, στο προσκήνιο εμφανιστεί ο Winter Soldier, μια σκοτεινή μορφή από το παρελθόν του Στιβ Ρότζερς, τα πατριωτικά αντανακλαστικά του Captain America δεν θα αργήσουν να χτυπήσουν, προκαλώντας ένα επικό χάος που θα κλονίσει όλες τις ισορροπίες.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.