Ταινίες στην τηλεόραση (10/10): Djanco: Ο τιμωρός, Ο κατάσκοπος της διπλανής πόρτας

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (10/10).

Ταινίες στην τηλεόραση (10/10): Djanco: Ο τιμωρός, Ο κατάσκοπος της διπλανής πόρτας

Στις 22:10 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Ο κατάσκοπος της διπλανής πόρτας». Ο Μπομπ Χο, ένας υπερκατάσκοπος της CIA, αποφασίζει να εγκαταλείψει τους κινδύνους της καριέρας του και να ζήσει επιτέλους μια ήρεμη ζωή με την φίλη και γειτόνισσα του, Τζίλιαν. Πριν συμφωνήσει όμως η Τζίλιαν να τον παντρευτεί, ο Μπομπ πρέπει να φέρει σε πέρας μια τελευταία αποστολή: να κερδίσει την εκτίμηση των τριών ιδιότροπων παιδιών της.

Όταν λοιπόν η Τζίλιαν αναγκάζεται να φύγει αιφνίδια κάποια στιγμή από την πόλη, ο Μπομπ προσφέρεται να κρατήσει τα παιδιά της προκειμένου να κερδίσει την αγάπη τους. Ένα από τα παιδιά, όμως, θα κατεβάσει κατά λάθος μιαν άκρως απόρρητη φόρμουλα από τον υπολογιστή του. Ο μεγαλύτερος εχθρός του Μπομπ, ένας Ρώσος τρομοκράτης, απαντά με επίθεση, αναγκάζοντας τώρα τον Μπομπ σε ένα παιχνίδι ισορροπίας ανάμεσα σε δύο ρόλους: αυτόν του κατασκόπου και αυτόν του υποψήφιου πατριού στην πιο απαιτητική και επικίνδυνη αποστολή της καριέρας του!

Στις 22:40 το Mega θα προβάλει την ταινία «Djanco: Ο τιμωρός». Σπαγγέτι γουέστερν σε μεταμοντέρνα έκδοση , με πέντε υποψηφιότητες για Όσκαρ, η μία για Καλύτερη Ταινία. Κέρδισε στην κατηγορία Πρωτότυπου Σεναρίου και Β’ Ανδρικού Ρόλου για την φανταστικότατη ερμηνεία του Κρίστοφ Βαλτς στο ρόλο του κυνηγού επικηρυγμένων.