Netflix: Φημολογία πως ο «Mr. Bean» θα παίξει τον Αδόλφο Χίτλερ στην 6η σεζόν του Peaky Blinders

Στην 6η σεζόν της σειράς Peaky Blinders, φημολογείται πως θα συμμετάσχει ο κωμικός ηθοποιός, Ρόουαν Άτκισον, ο περίφημος «Mr. Bean», για τον ρόλο του Αδόλφου Χίτλερ.

Netflix: Φημολογία πως ο «Mr. Bean» θα παίξει τον Αδόλφο Χίτλερ στην 6η σεζόν του Peaky Blinders

Η βρετανική σειρά Peaky Blinders χαρακτηρίζεται ως μία από τις καλύτερες της δεκαετίας, έχοντας κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού σε όλο τον κόσμο. Αν και το πρότζεκτ ξεκίνησε στο BBC, ακολούθως η δημοτικότητα του, εκτοξεύτηκε με την είσοδο του στο Netflix.

Aπό σεζόν σε σεζόν, το Peaky Blinders παρουσιάζεται όλο και καλύτερο, συνδέοντας σιγά-σιγά τις περιπέτειες της οικογένειας Σέλμπι που πρωταγωνιστεί με ιστορικά γεγονότα, όπως τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και την άνοδο των ακροδεξιών στην Ευρώπη.

Πλέον, άπαντες αναμένουν την 6η σεζόν της σειράς Peaky Blinders, η οποία πιθανότατα να έχει και ένα πρόσωπο έκπληξη. Συγκεκριμένα, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο περίφημος Άγγλος κωμικός ηθοποιός, Ρόουαν Άτκισον, θα υποδυθεί τον Αδόλφο Χίτλερ.

Εφόσον αυτό γίνει πράξη, θα είναι σίγουρα ρόλος-πρόκληση για τον εξαιρετικό ηθοποιό, ο οποίος άφησε το στίγμα του τη δεκαετία του '90 στη Μεγάλη Βρετανία υποδυόμενος τον «Mr. Bean».

Η αλήθεια είναι ότι η πέμπτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς εξετάζει την άνοδο του φασισμού μέσω του Όσβαλντ Μόσλεϊ (Σαμ Κλάφλιν) και η έκτη σεζόν θα συνεχίσει την ιστορία της οικογένειας στα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου θα δούμε και τον Χίτλερ. Άλλωστε, ο πραγματικός Μόσλεϊ υπήρξε κοντινός φίλος του Χίτλερ, ενώ είχε συναντήσει και τον Μουσολίνι. Μάλιστα ο Χίτλερ ήταν καλεσμένος και στο δεύτερο γάμο του Μόσλεϊ το 1936.