Ταινίες στην τηλεόραση (3/10): Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών, Μις με το ζόρι 2, Συλλέκτης οστών

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (3/10).

Ταινίες στην τηλεόραση (3/10): Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών, Μις με το ζόρι 2, Συλλέκτης οστών

Στις 20:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Μις με το ζόρι 2: Κυκλοφορεί και οπλοφορεί». Η Γκρέισι Χαρτ -η μασκότ του FBI ως καλλονή πράκτορας που έσωσε τον θεσμό των καλλιστείων από τρομοκρατική επίθεση- καλείται τώρα να σώσει την καλύτερή της φίλη, νικήτρια των καλλιστείων, και τον παρουσιαστή της διοργάνωσης, που έπεσαν θύματα απαγωγής.

Στις 22:50 το Star θα προβάλει την ταινία «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Η συντροφιά του δαχτυλιδιού». Μια επική περιπέτεια για το καλό που αντιστέκεται στο κακό, τη δύναμη της φιλίας, το προσωπικό θάρρος. Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από ένα Χόμπιτ, τον Φρόντο Μπάγκινς. Ο νεαρός Φρόντο, που κατοικεί στη Μέση Γη, κληρονόμει ένα δαχτυλίδι, που θα δώσει σε ένα σκοτεινό και ισχυρό άρχοντα τη δύναμη να υποδουλώσει ολόκληρο τον κόσμο. Με μια πιστή συντροφιά, που αποτελείται από ξωτικά, νάνους, γενναίους άντρες και έναν σοφό μάγο, τον Γκάνταλφ, ο Φρόντο ξεκινά μια ηρωική προσπάθεια να καταστρέψει το δαχτυλίδι και να ανοίξει το δρόμο για την εμφάνιση της ανθρωπότητας. Στη δύσκολη αυτή διαδρομή, ο Φρόντο θα συναντήσει πολλούς, που θα αγωνιστούν για να αποκτήσουν το δαχτυλίδι.

Την ίδια ώρα το Mega θα δείξει την ταινία «Συλλέκτης οστών». Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους του Μανχάταν. Τα ανατριχιαστικά ίχνη που αφήνει σε κάθε τόπο του εγκλήματος μοιάζουν να έχουν κρυφή σημασία και δεν διευκολύνουν τις έρευνες της αστυνομίας. Ποιος μπορεί άραγε να κατανοήσει τα μηνύματα που στέλνει ο δολοφόνος; Ποιος είναι αρκετά ικανός για να “παίξει” μαζί του;