Ταινίες στην τηλεόραση (29/9): The A-team, Άλιεν: Ο Επιβάτης του διαστήματος

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (29/9): The A-team, Άλιεν: Ο Επιβάτης του διαστήματος

Στις 23:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Άλιεν: Ο Επιβάτης του διαστήματος». Έτος 2122. Το εμπορικό διαστημόπλοιο «Νοστρόμο» με το επταμελές πλήρωμά του βρίσκεται σε τροχιά επιστροφής στη Γη μετά από πολύμηνο ταξίδι. Όταν, η «Μητέρα», ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος του σκάφους συλλάβει κάποια ανεξήγητα επαναλαμβανόμενα ηχητικά σήματα στην ατμόσφαιρα, το πλήρωμα αποφασίζει να ερευνήσει την πηγή του. Παρά τους δισταγμούς της Ρίπλεϊ, η έρευνα τους οδηγεί σε μια φωλιά με εκατοντάδες αυγά που φαίνεται ότι επωάζονται από κάποιον άγνωστο οργανισμό. Όταν ένα από αυτά εκκολαφθεί και επιτεθεί σε ένα μέλος του πληρώματος, οι συνάδελφοι του σπεύδουν να τον μεταφέρουν πίσω στο Νοστρόμο για τις πρώτες βοήθειες. Δε γνωρίζουν όμως ότι μαζί του έχουν μεταφέρει και κάτι άλλο.

Μισή ώρα μετά το Star θα δείξει την ταινία «The A-team». Η ταινία ακολουθεί τα συναρπαστικά και τολμηρά κατορθώματα μιας δραστήριας ομάδας πρώην στρατιωτών των Ειδικών Δυνάμεων, που κατηγορούνται για ένα έγκλημα, το οποίο δε διέπραξαν. Χρησιμοποιούν τα μοναδικά τους ταλέντα και προσπαθούν να «καθαρίσουν» το όνομά τους και να βρουν τον αληθινό ένοχο.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα