Ταινίες στην τηλεόραση (28/9): Ο προστάτης, Ώρες αγωνίας

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (28/9): Ο προστάτης, Ώρες αγωνίας

Στις 20:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ώρες αγωνίας». Ενας ψυχωτικός δραπέτης καταφεύγει σε μια βίλα και κρατά ομήρους τα μέλη μιας υπό διάλυση οικογένειας, που βρίσκει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις της.

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Ο προστάτης». Ο Λουκ Ράιτ, ένας παλαιστής μεικτών πολεμικών τεχνών, θα βάλει τη ζωή του στο στόχαστρο της ρωσικής μαφίας μετά την απόφασή του να «πουλήσει» ένα στημένο αγώνα. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες, αφού η οικογένειά του θα δολοφονηθεί, ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί σύντομα στην κοινωνική απομόνωση και το φόβο. Όταν όμως θα συναντήσει μια δωδεκάχρονη Κινέζα, την Μέι, ορφανή αλλά και μαθηματική διάνοια, που έχει αναγκαστεί να δουλέψει για την ρωσική «Τριάδα» ως λογίστρια, ο Λουκ θα αναλάβει δράση και θα επιστρέψει αποφασιστικά σε έναν πόλεμο, όπου παίζονται πολλά περισσότερα από αυτά που φαίνονται στην επιφάνεια.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα