«Super Μπάλα Live» και αυτή την Κυριακή 27/9 στο Mega

Διαβάστε τα θέματα με τα οποία θα καταπιαστεί η αθλητική εκπομπή του Mega «Super Μπάλα Live» την ερχόμενη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 23:50.

«Super Μπάλα Live» και αυτή την Κυριακή 27/9 στο Mega
https://www.fosonline.gr/media/com_news/files/_SUPER_MPALA_NEW_.png?v=1600975189

Ραντεβού με τους τηλεθεατές και αυτή την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 23:50 δίνει η εκπομπή «Super Μπάλα Live» στο Mega.

Η εκπομπή την οποία παρουσιάζουν ο Παύλος Παπαδημητρίου και ο Αντώνης Κατσαρός «ακτινογραφεί» την 3η αγωνιστική της Super League και παρουσιάζει τις αναμετρήσεις μέσα από τρισδιάστατη ανάλυση.

Επίσης καταγράφει όλο το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ενόψει των κρίσιμων αγώνων ρεβάνς στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τους αγώνες των δύο ομάδων εναντίον του Παναιτωλικού και του Βόλου.

Δίνει όμως χώρο και χρόνο στις σημαντικότερες στιγμές και στο ρεπορτάζ των αναμετρήσεων πρωταθλήματος ΑΕΚ - Λαμία, ΟΦΗ - Ατρόμητος και Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα, με ανάλυση συστημάτων και αμφισβητούμενων φάσεων.

Δεν θα λείψουν ούτε αυτή την Κυριακή το πλούσιο ρεπορτάζ και οι αποκλειστικές πληροφορίες που συζητούνται και διαμορφώνουν την ποδοσφαιρική ατζέντα της εβδομάδας.

Ούτε βεβαίως και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις, καθώς ο νέος προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, μιλάει ζωντανά στην εκπομπή για την αγωνιστική αλλά και τους στόχους με τη νέα ομάδα του.

Στην αθλητική βραδιά θα ανοίξει ο «φάκελος Πανιώνιος», στην πιο δύσκολη στιγμή του ιστορικού συλλόγου που βυθίζεται στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Τέλος, εκτενής αναφορά θα υπάρχει και στα μεγάλα ντέρμπι των ξένων πρωταθλημάτων, οι εικόνες που έγιναν viral το Σαββατοκύριακο από όλο τον κόσμο, ενώ το... κερασάκι θα αποτελέσει μία ακόμη ανέκδοτη ιστορία από τον Μένιο Σακελλαρόπουλο.