Ταινίες στην τηλεόραση (22/9): Επικίνδυνες παρέες, Η επιστροφή, Στα ίχνη του χαμένου θησαυρού

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (22/9): Επικίνδυνες παρέες, Η επιστροφή, Στα ίχνη του χαμένου θησαυρού

Στις 20:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Επικίνδυνες παρέες». Προσπαθώντας να προλάβει το γάμο της αδελφής της, η Τζουν θα πέσει πάνω στον γοητευτικό Ρόι στο αεροδρόμιο της Γουίτσιτα. Εκείνος όμως αποδεικνύεται ότι είναι ένας παραστρατημένος πράκτορας της CIA που τη χρησιμοποιεί για να διαφυλάξει μια επαναστατική ανακάλυψη από τους διώκτες του.

Στις 22:30 το ίδιο κανάλι θα δείξει την ταινία «Η επιστροφή». Το 1823, ένας βαρύτατα τραυματισμένος κυνηγός εγκαταλείπεται από τους συντρόφους του στα χιονισμένα βουνά, αλλά εκείνος καταφέρνει να επιζήσει και επιστρέφει ζητώντας εκδίκηση.

Μισή ώρα μετά ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Στα ίχνη του χαμένου θησαυρού». Ο ριψοκίνδυνος αρχαιολόγος και κυνηγός θησαυρών, Μπεν Γκέιτς, έρχεται αντιμέτωπος με μια νέα αποκάλυψη, που θέλει τον προ – προ – πάππου του να είναι μέρος της συνομωσίας πίσω από το θάνατο του Αβραάμ Λίνκολν. Αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητα του προγόνου του, ο Μπεν Γκέιτς ξεκινά άμεσα ένα περιπετειώδες ταξίδι, για να συγκεντρώσει όλες τις αποδείξεις που χρειάζεται. Το μυστήριο και τα κρυμμένα μυστικά της ιστορίας θα τον φέρουν στο Παρίσι και από κει στο Λονδίνο πριν επιστρέψει στην Αμερική. Όμως, οι αποκαλύψεις δεν θα του χαριστούν εύκολα, αφού οι κλειδοκράτορες της αλήθειας δεν έχουν σκοπό να διευκολύνουν την αποστολή του. Μάλλον το αντίθετο.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.