Ταινίες στην τηλεόραση (21/9): Το κόλπο της Σανγκάης, Peppermint, Blackhat

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (21/9): Το κόλπο της Σανγκάης, Peppermint, Blackhat

Στις 22:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Εκτός Ορίων». Ο Τζεφ Τσέλιος, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, μαθαίνει ένα πρωί ότι ο αντίπαλός του τον έχει δηλητηριάσει στον ύπνο του με το «κινέζικο κοκτέιλ» από το οποίο δεν υπάρχει σωτηρία, παρά μονάχα αν κρατάει αδιάκοπα την αδρεναλίνη του σε υψηλά επίπεδα. Άρα πρέπει να κινείται διαρκώς.

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Peppermint». Η Ράιλι Νορθ έχει μια ευτυχισμένη και χωρίς εκπλήξεις ζωή με τον σύζυγό της, Κρις και τη 10χρονη κόρη τους. Προκειμένου να βοηθήσει τα οικονομικά της οικογένειας, ο Κρις θα φλερτάρει κάποια στιγμή με την ιδέα να μπει για λίγο στο καρτέλ εμπορίου ναρκωτικών της περιοχής. Παρόλο που το μετανιώνει γρήγορα και απομακρύνεται, η οικογένειά του δεν θα γλιτώσει την επίθεση του καρτέλ, που θα καταλήξει να είναι αιματηρή. Όταν η Ράιλι ξυπνά από το κώμα, ανακαλύπτει ότι έχει χάσει τα πιο πολύτιμα πρόσωπα στη ζωή της. Καθώς το σύστημα αποδεικνύεται διεφθαρμένο για να αποδώσει δικαιοσύνη, η Ράιλι αποφασίζει να απομακρυνθεί από την πόλη. Όταν όμως επιστρέψει, κανείς από όσους κατέστρεψαν τη ζωή της δεν θα μπορεί να είναι ήσυχος.

Στις 23:45 το Star θα προβάλει την ταινία «Blackhat». Ένας από τους καλύτερους χάκερ του κόσμου, ο Νίκολας Χάθαγουεϊ, ο οποίος εκτίει ποινή 15 ετών σε φυλακή υψίστης ασφαλείας, δέχεται μια πρόταση, να απελευθερωθεί προσωρινά υπό τον όρο να συνεργαστεί με την αμερικανική κυβέρνηση και να εξαρθρώσει ένα δίκτυο ηλεκτρονικού εγκλήματος, που απειλεί με όλεθρο Αμερικανούς, Κινέζους και κατ' επέκταση τον κόσμο ολόκληρο. Ο Χάθαγουεϊ συμφωνεί να βοηθήσει με αντάλλαγμα να μειωθεί η ποινή του και σύντομα ανακαλύπτει ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα από ό,τι αρχικά νόμιζε.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.