Το «Emily in Paris» έρχεται τον Οκτώβριο στο Netflix

Από τους παραγωγούς του «Sex and the City», μόδα, εστιατόρια και έρωτας σε μια ευρωπαϊκή πόλη, αυτή του Παρισιού. - Έρχεται τον Οκτώβριο στο Netflix το «Emily in Paris».

Το «Emily in Paris» έρχεται τον Οκτώβριο στο Netflix

Ο Ντάρεν Σταρ, ο δημιουργός του «Sex and the City», εξάντλησε τις περιπέτειες της γυναικοπαρέας του στη Νέα Υόρκη και στρέφεται, τώρα, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η σειρά που ξεκίνησε με σπίτι την Paramount Network αλλά στην πορεία αγοράστηκε από το Netflix, ξεκινά στην πλατφόρμα στις 2 Οκτωβρίου, αεράτη σαν σουφλέ.

Η σειρά παρακολουθεί την Αμερικανίδα Εμιλι, από το Μιντγουέστ (ενσαρκώνει η Βρετανίδα Λίλι Κόλινς), νέα, μπριόζα, σινγκλ, που εγκαθίσταται στο Παρίσι -έχει μόλις προσληφθεί, ως marketeer, από μια μεγάλη διαφημιστική εταιρεία για να τους εμφυσήσει την αμερικανική οπτική (και, κρίνοντας από το τρέιλερ, μια γερή δόση πολιτικής ορθότητας). Εκεί, φυσικά, θα δει τ' αξιοθέατα - κτίρια και αγόρια.

Οίκοι μόδας, εστιατόρια, πάρκα, ομορφαίνουν τη σειρά όπου, στα πεταχτά, συναντάμε επίσης, εκτός από διάφορους Γάλλους ανερχόμενους ζεν-πρεμιέ, την Κέιτ Γουολς (του «Grey's Anatomy» και του «Private Practice»), και τη Φιλιπίν Λερουά-Μπολιέ την οποία, αν δεν θυμάστε από... την «Κόρη του Μιστράλ», είδατε πρόσφατα στο «Dix pour cent». Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ και ξεσκονίστε, αν όχι τα γαλλικά σας, σίγουρα το μπερέ σας.

Πηγή: flix.gr