Ταινίες στην τηλεόραση (18/9): Ζευγάρι με το ζόρι, Μαχητές των δρόμων 7, Death wish

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (18/9): Ζευγάρι με το ζόρι, Μαχητές των δρόμων 7, Death wish

Στις 20:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ζευγάρι με το ζόρι». Ένας κακομαθημένος πλούσιος, ο οποίος έχει μόλις απολύσει άδικα μια καθαρίστρια, πέφτει από το γιοτ του στη θάλασσα και παθαίνει αμνησία. Αναγνωρίζοντάς τον, εκείνη προσποιείται τη σύζυγό του, τον παίρνει στο σπίτι της και τον στρώνει στη δουλειά.

Μία ώρα μετά το Star θα δείξει την ταινία «Μαχητές των δρόμων 7». Ο Ντόμινικ Τορέτο μαζί με όλη την παρέα, επιστρέφουν στις ΗΠΑ, μετά τη μεγάλη τους, νικητήρια αναμέτρηση με τον Όουεν Σο. Ωστόσο ο αδερφός του Όουεν Σο, o αδίστακτος Ντέκαρντ Σο, θέλει να πάρει εκδίκηση για τον αδερφό του. Παράλληλα, η αμερικανική κυβέρνηση μέσω ενός πράκτορα αλλά και ένας Σομαλός τρομοκράτης, ανταγωνίζονται για το ποιος θα κλέψει πρώτος ένα ψηφιακό πρόγραμμα διαδικτυακής τρομοκρατίας, με το όνομα «Μάτι του Θεού». Ο Ντόμινικ και ο Μπράιαν συγκεντρώνουν ξανά την ομάδα τους έχοντας διπλή αποστολή: να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις του Σο και να βρουν πρώτοι το «Μάτι του Θεού», σε μια τρελή διαδρομή από την Καλιφόρνια μέχρι και το Αμπου Ντάμπι, φυσικά με τα αυτοκίνητα! Και έτσι ξεκινάει μια νέα, καταιγιστική περιπέτεια.

Στις 22:30 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Death wish». Ο Πολ είναι ένας φιλήσυχος χειρουργός που αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του, καθώς η αστυνομία αδυνατεί να συλλάβει τους κακοποιούς που δολοφόνησαν τη γυναίκα και τραυμάτισαν σοβαρά την κόρη του.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.