Ταινίες στην τηλεόραση (13/9): Ο εκλεκτός, Πειρατές της Καραϊβικής, Άγρυπνος

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (13/9).

Ταινίες στην τηλεόραση (13/9): Ο εκλεκτός, Πειρατές της Καραϊβικής, Άγρυπνος

Στις 21:00 το Mega θα δείξει σε πρώτο τηλεοπτική προβολή την ταινία «Άγρυπνος». Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τζέιμι Φοξ, υποδύεται τον μυστικό πράκτορα Βίνσεντ Ντόους, ο οποίος παγιδεύεται σε ένα δίκτυο διεφθαρμένων αστυνομικών και μαφιόζων που ελέγχουν τον υπόκοσμο των καζίνο στο Λας Βέγκας. Όταν μια ληστεία πηγαίνει στραβά, μια ομάδα γκάνγκστερ απαγάγει τον έφηβο γιο του. Μια περιπετειώδης νύχτα ξεκινά, με τον Ντόους να προσπαθεί να σώσει το παιδί του και να παραδώσει τους απαγωγείς στη δικαιοσύνη.

Στις 22:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του μαύρου μαργαριταριού». Ο πειρατής Τζακ Σπάροου με τη βοήθεια του Γουίλ Τέρνερ αναζητά στα πια απόμακρα σημεία των θαλασσών το «Μαύρο Μαργαριτάρι», το καταραμένο πλοίο του πειρατή Μπαρμπόσα. Καταδικασμένος να ζει με το αρχαίο πλήρωμά του μεταξύ ζωής και θανάτου, χωρίς να μπορεί ούτε να ζήσει, ούτε να πεθάνει, ο Μπαρμπόσα έχει απαγάγει την Ελίζαμπεθ, αφού στα χέρια της κρατά το πολύτιμο μαγικό φίλτρο που μπορεί να σπάσει αυτήν την κατάρα. Συνεπώς, ο Τζακ Σπάροου με τον Γουίλ δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους. Πρέπει να προσεγγίσουν άμεσα το στοιχειωμένο πλήρωμα, προτού η Ελίζαμπεθ γίνει θυσία για να λυτρωθεί ο τρομερός Μπαρμπόσα. Τα εμπόδια που θα συναντήσουν όμως, ξεπερνούν κάθε φαντασία, ακόμα και αυτήν του δαιμόνιου Τζακ.

Στις 23:15 το Open TV θα δείξει την ταινία «Ο εκλεκτός». Στο κοντινό μέλλον, 30 χρόνια περίπου μετά τον τελευταίο πόλεμο, ένας μοναχικός άνθρωπος (Ντένζελ Ουάσινγκτον) διασχίζει την κατεστραμμένη πλέον Αμερική. Άδειες πόλεις, ραγισμένες λεωφόροι, καμένη γη γύρω του – τα σημάδια μιας ολέθριας καταστροφής. Δεν υπάρχει πλέον πολιτισμός, ούτε νόμος. Οι δρόμοι ανήκουν σε συμμορίες που θα σκότωναν έναν άνθρωπο για τα παπούτσια του, για μια στάλα νερό… ή και για κανένα λόγο. Ο Ίλαϊ νιώθει επιλεγμένος από τον Θεό για να εκπληρώσει ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο με τεράστιο προσωπικό κόστος: Να προστατεύσει ένα ιερό βιβλίο, το οποίο περιέχει τα μυστικά για τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Ο Κάρνεγκι (Γκάρι Όλντμαν) όμως, δεσπότης μιας μικρής πόλης, γνωρίζει τη δύναμη που κρατάει στα χέρια του ο Ίλαϊ και είναι αποφασισμένος να την αποκτήσει με κάθε τρόπο.