Το «Someone Has To Die» είναι η νέα ισπανική σειρά του Netflix με άρωμα «Knives Out» (vid)

Έρχεται η νέα ισπανική σειρά μυστηρίου, «Someone Has To Die», στην οποία πρωταγωνιστεί και η Ester Exposito του Elite - Με άρωμα "Knives Out".

Το «Someone Has To Die» είναι η νέα ισπανική σειρά του Netflix με άρωμα «Knives Out» (vid)

Οι Ισπανικές σειρές έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια, ειδικά αυτές του Netflix που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Μερικές από αυτές είναι φυσικά τα La Casa de Papel και Elite που «σπάνε» τα κοντέρ σε κάθε τους σεζόν. Τώρα, η streaming υπηρεσία συνεχίζει να υποστηρίζει τα ισπανόφωνα σόου και ανακοίνωσε το “Someone Has to Die”.

Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια σκοτεινή σειρά μυστηρίου που θέλει να σας καθηλώσει και έρχεται με πρωταγωνίστρια την Ester Expósito του “Elite” και τον Alejandro Speitzer, με έντονο άρωμα από την πολύ επιτυχημένη ταινία, “Knives Out” του Rian Johnson. Εκτός από το trailer ανακοίνωσης για την πρεμιέρα, δεν μάθαμε άλλες πληροφορίες με την περιγραφή να μας λέει ότι: “Ακόμα και ένα χρυσό κλουβί εξακολουθεί να είναι κλουβί”.

Το “Someone Has To Die” ή αλλιώς “Κάποιος πρέπει να πεθάνει” έρχεται στις 16 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το σχετικό βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.

Πηγή: unboxholics