Άιρτον Σένα: Στο Netflix η ιστορία του θρυλικού οδηγού (pic)

Άλλη μια αθλητική ιστορία θα προβληθεί στο Netflix, καθώς ετοιμάζεται ντοκιμαντέρ 8 επεισοδίων γύρω από τη ζωή του θρυλικού οδηγού Άιρτον Σένα!

Άιρτον Σένα: Στο Netflix η ιστορία του θρυλικού οδηγού (pic)

Τα τελευταία χρόνια, το Netflix έχει παρουσιάσει πολλές σπουδαίες δουλειές γύρω από τον αθλητισμό. Το "The Last Dance" με τον Μάικλ Τζόρνταν πρωταγωνιστή, ήταν το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς ο κόσμος αγκαλιάζει τέτοιου είδους δουλειές, ενώ εσχάτως μεγάλο ντόρο προκάλεσε το ντοκιμαντέρ για την καριέρα του Νικολάς Ανελκά.

Δεδομένης της επιτυχίας που είχε επίσης το "Formula 1: Οδηγός επιβίωσης" με θέμα το πώς κύλησαν οι δύο τελευταίες χρονιές στη Formula 1, το Netflix επενδύει ξανά στο κορυφαίο προϊόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, βραζιλιάνικη εταιρεία παραγωγής θα συνεργαστεί με την κορυφαία τηλεοπτική πλατφόρμα για να παρουσιάσει τη ζωή και την τεράστια καριέρα του Άιρτον Σένα!

Μέσα από ένα μίνι ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων θα αποκαλυφθούν άγνωστες πτυχές της ζωής του άλλοτε οδηγού της Formula 1, αλλά και σημεία-κλειδιά της τεράστιας καριέρας του. Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο σε δύο γλώσσες (πορτογαλικά και αγγλικά) και θα παρουσιαστεί το 2022.