Αυτή είναι η νέα sci-fi σειρά των δημιουργών του Game of Thrones για το Netflix

Το εξαιρετικά φιλόδοξο The Three-Body Problem θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη, το οποίο βασίζεται στην τριλογία βιβλίων του Κινέζου συγγραφέα Liu Cixin

Αυτή είναι η νέα sci-fi σειρά των δημιουργών του Game of Thrones για το Netflix

Ακριβώς πριν έναν χρόνο οι δημιουργοί του Game of Thrones έκλεισαν την "χρυσή συμφωνία" τους με το Netflix, η οποία λέγεται πως έφτασε τα $200 εκατομμύρια. Πλέον και επίσημα μαθαίνουμε τον πρώτο καρπό αυτής της συμφωνίας μεταξύ του streaming γίγαντα και των David Benioff και D.B. Weiss, ο οποίος λέγεται The Three-Body Problem.

Αυτή θα είναι η νέα επική σειρά επιστημονικής φαντασίας που έρχεται στο Netflix και βασίζεται στην ομώνυμη τριλογία βιβλίων του κινέζου συγγραφέα Liu Cixin, που ξεκίνησε το 2014 και η οποία εξιστορεί την πρώτη επαφή της ανθρωπότητας με έναν εξωγήινο πολιτισμό. Εάν κρίνουμε από τους Benioff και Weiss σαφέστατα θα υπάρχει πολύ παραπάνω ζουμί στην υπόθεση. Στους παραγωγούς του νέου τους project συμπεριλαμβάνεται ο Rian Johnson, σκηνοθέτης των Knives Out και Star Wars: The Last Jedi, μαζί με τον συνήθη συνεργάτη του, Ram Bergman.

Το δημιουργικό δίδυμο του τηλεοπτικού Game of Thrones δήλωσε τα εξής: «Η τριλογία του Liu Cixin είναι η πιο φιλόδοξη σειρά επιστημονικής φαντασίας που έχουμε διαβάσει ποτέ. Πηγαίνει τους αναγνώστες του σε ένα ταξίδι από τα 60s μέχρι το τέλος του κόσμου, από την ζωή σε μια μπλε κουκίδα στα πέρατα του σύμπαντος. Δεν βλέπουμε την ώρα να ξοδέψουμε τα επόμενα χρόνια της ζωής μας για να ζωντανέψουμε αυτόν τον θρύλο σε όλον τον κόσμο».

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω αυτού του deal αποχώρησαν και από τη δημιουργία της επόμενης Star Wars ταινίας, μερικούς μήνες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους με την Lucasfilm.

Το πότε θα κυκλοφορήσει το The Three-Body Problem ακόμη παραμένει άγνωστο, αλλά σίγουρα από τώρα αποτελεί ένα από τα πιο αναμενόμενα τηλεοπτικά projects των επόμενων ετών. Και ίσως να αντικαταστήσει το κενό που άφησε η διακοπή του Altered Carbon στις sci-fi σειρές του Netflix.

Πηγή: unboxholics