Ταινίες στην τηλεόραση (31/8): Μαχητές των δρόμων 5: Ληστεία στο Ρίο, Η μεγάλη διάσωση

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (31/8): Μαχητές των δρόμων 5: Ληστεία στο Ρίο, Η μεγάλη διάσωση

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Μαχητές των δρόμων 5: Ληστεία στο Ρίο». Ο γοητευτικός πρώην αστυνομικός Μπράιαν Ο’Κόνερ, συνεργάζεται με τον πρώην κατάδικο Ντομ Τορέτο και βρίσκονται και οι δυο τους αντιμέτωποι με το Νόμο, στο αφιλόξενο, όπως αποδεικνύεται, τελικά, Ρίο Ντε Τζανέιρο, σε μια τελευταία επικίνδυνη αποστολή πολλών κυβικών και μηδενικών… προκειμένου να αποκτήσουν επιτέλους την ελευθερία τους. Άλλωστε, από τότε που ο Μπράιαν και η Μία Τορέτο απελευθέρωσαν τον Ντομ, οι τρεις τους βρίσκονται μόνιμα καθοδόν, διασχίζοντας ξέφρενα τα σύνορα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαφύγουν από τις Αρχές, που τους καταδιώκουν αμείλικτα.

Την ίδια ώρα το Open TV θα προβάλει την ταινία «Η μεγάλη διάσωση». Το Φεβρουάριο του 1952 μια από τις πιο σφοδρές καταιγίδες χτυπάει τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ, κόβοντας στα δυο ένα τάνκερ. Ένα μικρό πλοίο της ακτοφυλακής σπεύδει για να σώσει περισσότερους από 30 αβοήθητους ναύτες, έχοντας να αντιμετωπίσει τα γιγάντια κύματα.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.