Ταινίες στην τηλεόραση (30/8): Colombiana, Το μαγικό μενταγιόν, Κάποτε ήμασταν στρατιώτες

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (30/8).

Ταινίες στην τηλεόραση (30/8): Colombiana, Το μαγικό μενταγιόν, Κάποτε ήμασταν στρατιώτες

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Το μαγικό μενταγιόν». Ο Έντι, αστυνομικός του Χονγκ-Κονγκ σκοτώνεται κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες ενώ ερευνά μια υπόθεση λαθρεμπορίου ναρκωτικών. Χάρη, όμως σε ένα μαγικό μενταγιόν, θα επανέλθει στη ζωή ως Highbinder, αθάνατο ον με υπερφυσικές δυνάμεις και ικανότητες, για να φέρει σε πέρας την αποστολή του.

Στις 22:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Κάποτε ήμασταν στρατιώτες».Το 1965, 400 Αμερικανοί στρατιώτες υπό τη διοίκηση του σκληροτράχηλου συνταγματάρχη Μουρ, βρίσκονται παγιδευμένοι στη βιετναμέζικη ζούγκλα και δίνουν την πρώτη αιματηρή μάχη ανάμεσα στον αμερικανικό στρατό και τους Βιετκόγκ.

Στις 23:15 το Star θα δείξει την ταινία «Colombiana». Αφού έζησε τη δολοφονία των γονιών του, ένα μικρό κορίτσι διαφεύγει από την Κολομβία στις ΗΠΑ, εκπαιδεύεται ως επαγγελματίας δολοφόνος και έπειτα από χρόνια βάζει μπροστά το σχέδιο εκδίκησης. Η Καταλίγια Ρεστρέπο είναι μια ψυχρή εκτελέστρια, που θέλει να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία των γονιών της, στην οποία ήταν μάρτυρας, όταν ήταν ακόμα κοριτσάκι. Η Καταλίγια βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του θείου της και του ζητάει να την κάνει επαγγελματία δολοφόνο.