Ταινίες στην τηλεόραση (29/8): Οδύσσεια, Η απόδραση, O λάθος άνθρωπος

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (29/8).

Ταινίες στην τηλεόραση (29/8): Οδύσσεια, Η απόδραση, O λάθος άνθρωπος

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Οδύσσεια». Μετά την πτώση της Τροίας ο Οδυσσέας, που ήταν και ο εμπνευστής του στρατηγικού τεχνάσματος του Δούρειου Ίππου, παρασύρεται από την αλαζονεία του, χλευάζει τους θεούς με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή τους. Θυμωμένος από την υπερφίαλη συμπεριφορά του, ο Ποσειδώνας, θεός της θάλασσας, τον καταριέται με αποτέλεσμα να περάσουν δέκα χρόνια μέχρι τη στιγμή της επιστροφής του πολυμήχανου ήρωα στην πατρίδα του.

Μία ώρα μετά το Open TV θα δείξει την ταινία «Η απόδραση». Μετά από τέσσερα φριχτά χρόνια στα χέρια της ιαπωνικής μαφίας, μια γυναίκα αποφασίζει να στραφεί εναντίον του αφεντικού της. Ως αντίποινα, εκείνος στέλνει μια σειρά δολοφόνων για να βγάλουν από τη μέση την ίδια και την οικογένεια της.

Στις 23:50 το Mega θα προβάλει την ταινία «Ο λάθος άνθρωπος». Βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Κάλβιν Ουίλς, ενός αφροαμερικανού που έμεινε για πάνω από 20 χρόνια στη φυλακή αφού κατηγορήθηκε ψευδώς ότι βίασε ένα 10χρονο κορίτσι. Η Τζάνετ, (Τζούλια Όρμοντ) είναι μια ανύπαντρη μητέρα και δικηγόρος, που ξεπερνώντας τις αρχικές της αμφιβολίες διεξάγει μια δραματική και θυελλώδη 22ετή μάχη με το σύστημα δικαιοσύνης και καταφέρνει όχι μόνο να τον αθωώσει, αλλά και να κερδίσει και μια σχέση ζωής με τον Κάλβιν.