Η Ρέιτσελ Βάις θα υποδυθεί τους δίδυμους γυναικολόγους στο ριμέικ του «Dead Ringers»

Η Ρέιτσελ Βάις θα υποδυθεί τους δίδυμους γυναικολόγους στο ριμέικ του «Dead Ringers» που είχε σκηνοθετηθεί από τον Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ.

Η Ρέιτσελ Βάις θα υποδυθεί τους δίδυμους γυναικολόγους στο ριμέικ του «Dead Ringers»

Ήταν μια από τις πιο συναρπαστικές, καθηλωτικές, ανατριχιαστικές ταινίες τρόμου των περασμένων δεκαετιών, επειδή την είχε σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ κι επειδή η διπλή ερμηνεία του Τζέρεμι Αϊρονς ήταν ταυτόχρονα κομψή κι απόλυτα διεστραμμένη.

Το «Dead Ringers» - στα ελληνικά «Οι Διχασμένοι» - του 1988, παρακολουθούσε δυο δίδυμους γυναικολόγους, μ' ένα σετ εργαλείων βγαλμένων από την υπέροχα άρρωστη φαντασία του Κρόνενμπεργκ και των... ιεροεξεταστών, που αποπλανούν την ίδια γυναίκα, σκόπιμα, μια και κανείς δεν μπορεί να τους ξεχωρίσει. Τώρα, στο γενικό πλαίσιο του να «φεμινιστοποιούνται» γνωστές ταινίες, αντικαθιστώντας τους άντρες ήρωες με γυναίκες, η Amazon αναλαμβάνει να διασκευάσει την ταινία σε τηλεοπτική σειρά.

Η Ρέιτσελ Βάις θ' αναλάβει το διπλό ρόλο του Τζέρεμι Αϊρονς, υποδυόμενη τις δίδυμες αδελφές Μαντλ που μοιράζονται τα πάντα, φιλοδοξίες, ναρκωτικά, ερωτικά κορμιά, καθώς ωθούν την ιατρική ηθική πέρα από τα όριά της, πάντα φροντίζοντας για.. την πρόληψη και την υγεία των γυναικών! Μπορεί η ιδέα του ριμέικ (σε τηλεοπτική σειρά) του «Dead Ringers» να μας φαίνεται σκονισμένη, αλλά η ομάδα συντελεστών ακούγεται εκπληκτική. Εκτός από τη Ρέιτσελ Βάις που, από τον Τέρενς Ντέιβις ως τον Γιώργο Λάνθιμο έχει αποδείξει ότι μπορεί ν' ασπαστεί εξαίσια τα ακραία δημιουργικά οράματα των σκηνοθετών της, το σενάριο αναλαμβάνει η Αλις Μπερτς του «Normal People» και την παραγωγή η Annapurna.


Για ένα φρεσκάρισμα, δείτε παρακάτω το τρέιλερ του πρωτότυπου «Dead Ringers» του 1988.

Πηγή: flix.gr