Ταινίες στην τηλεόραση (14/8): Κομάντο, Πίστεψε με, Ξανά ανάλυσε το

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια, αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (14/8): Κομάντο, Πίστεψε με, Ξανά ανάλυσε το

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ξανά ανάλυσε το». Ο αρχιμαφιόζος Πολ Βίτι παριστάνει τον κατατονικό για να βγει από τη φυλακή υπό την επίβλεψη του ψυxιάτρου Μπεν Σόμπελ, ο οποίος αναγκάζεται να τον φιλοξενήσει σπίτι του. Ο Βίτι σχεδιάζει ένα μεγάλο κόλπο, δουλεύοντας ως βιτρίνα σε τηλεοπτική σειρά με μαφιόζικη θεματολογία. Αδύναμη κωμικά συνέχεια της γνωστής επιτυχίας.

Μία ώρα μετά ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Κομάντο». Ο Τζον Μάτριξ, πρώην αρχηγός μιας ειδικής ομάδας κομάντο, αναγκάζεται να επανέλθει στην ενεργό δράση όταν η κόρη του πέφτει θύμα απαγωγής. Με τη βοήθεια μιας τολμηρής αεροσυνοδού ο Μάτριξ θα δώσει μάχη με το χρόνο για να σώσει την κόρη του που κινδυνεύει άμεσα.

Την ίδια στιγμή το Star θα προβάλει την ταινία «Πίστεψε με». Η δεκατετράχρονη Άνι γνωρίζει ένα νέο φίλο μέσα από το Internet και αποφασίζει να τον συναντήσει, χωρίς να έχει διασταυρώσει την ταυτότητά του. Όταν όμως ανακαλύπτει πως ο φίλος της είναι ένας 40χρονος άντρας, που σκοπεύει να τη βιάσει, είναι πλέον πολύ αργά για να ζητήσει βοήθεια. Ο πατέρας της στοιχειώνεται από την επίθεση στην κόρη του και αποφασίζει να αναζητήσει τον ένοχο, ενώ η μητέρα της μένει πίσω στο σπίτι, προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια της πληγωμένης κόρης της.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.