Ταινίες στην τηλεόραση (13/8): Ανάμεσα σε δύο κόσμους, Μαθήματα ενηλικίωσης, Αναχώρηση για Παρίσι

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια, αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (13/8): Ανάμεσα σε δύο κόσμους, Μαθήματα ενηλικίωσης, Αναχώρηση για Παρίσι

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ανάμεσα σε δύο κόσμους». Ο Άνταμ και η Ίντεν ζουν σε δύο διαφορετικούς, αντίστροφης βαρύτητας κόσμους, οι οποίοι στέκονται –σαν «στερεός ουρανός»– ο ένας «πάνω» στον άλλον. Ο απαγορευμένος παιδικός έρωτάς τους θα διακοπεί βίαια, αλλά λίγα χρόνια μετά θα βρεθούν να δουλεύουν μαζί στην ίδια εταιρεία.

Μία ώρα μετά ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Μαθήματα ενηλικίωσης». Στην ηλικία των 38 ετών, ο Μάρκ Ο΄Mπράιαν, ένας ποιητής που έχει μείνει τετραπληγικός λόγω πολιομυελίτιδας και έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, αποφασίζει πως έχει έρθει η στιγμή να έχει ερωτική επαφή με μια γυναίκα. Με τη βοήθεια της ψυχοθεραπεύτριάς του και την καθοδήγηση του ιερέα του έρχεται σε επαφή με μια ειδική θεραπεύτρια και πρακτικό του σεξ, που είναι ταυτόχρονα και σύζυγος και μητέρα.

Παράλληλα το Star θα προβάλει την ταινία «Αναχώρηση για Παρίσι». Στις 21 Αυγούστου του 2015, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε καθηλωμένος την είδηση ότι μια τρομοκρατική επίθεση στο τρένο Thalys #9364 με προορισμό το Παρίσι, είχε αποτραπεί μετά τη σωτήρια επέμβαση τριών θαρραλέων, νεαρών Αμερικάνων. Η πορεία της κοινής τους ζωής, από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση τους και πολλά απίθανα περιστατικά, που τους οδήγησαν σε αυτή τη μεγάλη στιγμή ηρωισμού. Μέσα από αυτή την τρομαχτική δοκιμασία, η φιλία τους αποδείχτηκε το μεγαλύτερο όπλο, ένα «όπλο», που τους επέτρεψε να σώσουν τις ζωές περίπου 500 ανθρώπων.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.