Ταινίες στην τηλεόραση (8/8): The twilight saga, Το ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας, Μπόνι και Κλάϊντ

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (8/8).

Ταινίες στην τηλεόραση (8/8): The twilight saga, Το ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας, Μπόνι και Κλάϊντ

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «The twilight saga». Ο Έντουαρντ και η Μπέλα, μετά από τόσες δυσκολίες και περιπέτειες που πέρασαν, είναι μαζί και γιορτάζουν τον έρωτα τους με έναν φανταχτερό γάμο. Σύντομα όμως το ερωτευμένο ζευγάρι αλλά και όλοι όσοι αγαπούν, έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά από επακόλουθα της επισημοποίησης αυτής της σχέσης αλλά και της απρόσμενης εγκυμοσύνης της Μπέλα, πυροδοτούν εντάσεις και εκρήξεις, που οδηγούν σε μια σοκαριστική εξέλιξη για τον Τζέικομπ Μπλακ.

Μία ώρα μετά ο Alpha θα δείξει την ταινία «Το ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας». Αφού έχει πια τελειώσει το κολέγιο, η Μία Θερμόπολις ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Γενοβία για να αναλάβει τα νέα πριγκιπικά της καθήκοντα. Μέχρι να φτάσει όμως εκεί, θα έχουν αλλάξει πολλά. Το πρώτο είναι ότι πολύ σύντομα προορίζεται τελικά για… βασίλισσα! Το δεύτερο, ότι βάση του συντάγματος της χώρας κάθε πριγκίπισσα πριν ανέβει στο θρόνο, επιβάλλεται να έχει πρώτα παντρευτεί. Δεν υπάρχει λοιπόν χρόνος για χάσιμο. Η παρέλαση των υποψηφίων αρχίζει, και μαζί με αυτή αρχίζει και ένα νέος κύκλος προκλήσεων, ανατροπών αλλά και απροσδόκητων εκπλήξεων που δεν έχουν τελειωμό.

Στις 23:00 το Μega θα προβάλει την ταινία «Μπόνι και Κλάϊντ». Αν και η ιστορία των Bonnie και Clyde είναι θρυλική, δεν έχει ποτέ ειπωθεί με αυτόν τον τρόπο. Ορμώμενοι από το πάθος τους, αλλά και την εμμονή της Μπόνι με την φήμη, το ζευγάρι διέπραξε τις πιο επικίνδυνες ληστείες, αφήνοντας πίσω τους αίμα και πρωτοσέλιδα. Χρησιμοποιώντας την έκτη αίσθηση του Κλάιντ, παρέμειναν ένα βήμα μπροστά από το νόμο μέχρι την τελική, μοιραία αναμέτρηση.